Novice

 • doba2016
  DOBA Fakulteta

  22 novih magistrov

  V mesecu septembru je zagovarjalo magistrsko nalogo kar 22 diplomantov iz Slovenije, Hrvaške in Srbije. Ponosni smo na naše diplomante, ki raziskujejo same zanimive in aktualne probleme.

 • TST 1514
  DOBA Fakulteta

  Dobrodošli novi študentje

  V študijskem letu 2017/18 na DOBI pozdravljamo nove študente dodiplomskih in magistrskih programov. Uvodne dneve za nove študente izvajamo v Mariboru, Ljubljani, Zagrebu, Beogradu in tudi online.

Dogodki

 • Fotolia 120677524 XS3

  Maribor, Ljubljana, 9.10., ob 17.00 in 17:30

  DOBA Fakulteta

  Pričetek študija za nove študente

  Tudi letos bomo za nove študente organizirali uvodne dneve. Seznanili vas bomo z uporabo učnih okolij, z vlogo mentorja in vodje programa v študijskem procesu in še veliko več ...

Mnenja o študiju

Robert Zajek

Robert Zajšek, dipl. mar.

Pridobljena znanja sem že med študijem s pridom uporabljam v službi. Kljub računalniški in drugi tehnologiji, pripomočkom, čudovitim prostorom.., je po mojem mnenju še vedno odločilna prijazno in profesionalno delo pedagoškega osebja, ki ti da občutek, da si človek, ne robot, da nisi številka. In tukaj ima Fakulteta Doba odličen kader. Nova znanja so vedno dobrodošla, saj drugače stagniramo, svet in dogajanja, pa se tako hitro "vrti", da je tisto, kar je bila zdaj novica, jutri že preteklost, če povem v prispodobi.

Pogosta vprašanja

Ali je možno, da bo v prihodnosti online študij popolnoma nadomestil klasični študij?

Online študij je le način študija, gre za izbiro in ne za nadomestilo klasičnemu študiju.

Študentje DOBA Fakultete študirajo iz 35 držav sveta.

zastave slo

Zaradi izjemne fleksibilnosti je edinstven online študij, prava alternativa za vse zaposlene, mlade mamice, športnike, skratka za vse, ki zaradi službe, družinskih ali drugih obveznosti ne morete obiskovati predavanj.

Sistem online študija vam omogoča, da študirate ne glede na to, kje ste - doma, v službi, v tujini ...

 

Vabimo vas na informativne dneve.