Novice

Dogodki

 • dekan ozji izrez 2

  Beograd, 14. 12. 2017

  DOBA Fakulteta

  Dekan kot uvodni predavatelj konference

  Na konferenci 3rd International Scientific Business Conference on Leadership and Management – LIMEN 2017, bo dekan DOBA Fakultete prof. Dr. Rasto Ovin nastopil s soavtorjem Andrejem Malgajem, lastnikom in direktorjem Avtohiše Malgaj iz Ljubljane.

 • 2 5 dobrodelne akcije9

  DOBA, od 1. 12. do 20. 12. 2017

  DOBA Fakulteta

  Prispevajmo k nasmehu otrok

  DOBA bo tudi letos izvedla tradicionalno dobrodelno akcijo. Tako bomo polepšali dneve otrokom iz Materinskega doma in otrokom vključenim v program Svetovalnice za žrtve nasilja in zlorab.

Mnenja o študiju

Klemen ibret uitelj

Klemen Žibret, visokošolski učitelj

Naloga izobraževanja je razvijati inovativne, kritično razmišljujoče ter ciljno usmerjene posameznike. Le takšni posamezniki bodo sposobni dosegati individualne uspehe in pripomoči k skupnem razvoju sodobne družbe. Ob odličnih prostorskih, tehnično-tehnoloških, informacijskih in organizacijskih pogojih, ki jih DOBA ponuja svojim študentom ter učiteljem oz. predavateljem, takšnih posameznikov ni težko razvijati. Delo in študij na DOBI tako postaneta izziv, zabava ter priložnost za odkrivanje mnogih novih področij in znanj.

Pogosta vprašanja

Ali so programi online študija akreditirani enako kot programi klasičnega študija?

Vsi programi, ki jih na DOBA Fakulteti izvajamo, tudi v načinu online študija, so akreditirani na Svetu RS za visoko šolstvo.

Študentje DOBA Fakultete študirajo iz 35 držav sveta.

zastave slo

Zaradi izjemne fleksibilnosti je edinstven online študij, prava alternativa za vse zaposlene, mlade mamice, športnike, skratka za vse, ki zaradi službe, družinskih ali drugih obveznosti ne morete obiskovati predavanj.

Sistem online študija vam omogoča, da študirate ne glede na to, kje ste - doma, v službi, v tujini ...

 

Vabimo vas na informativne dneve.