Domov > Dogodki > 2017 > Učiteljica DOBA Fakultete med 25. avtorji konference IRDO

Učiteljica DOBA Fakultete med 25. avtorji konference IRDO

Univerza v Mariboru, 28. 9. 2017

Mag. Mia Miše je na konferenci sodelovala s prispevkom Koncept odgovornosti z vidika principov organizacijskih sistemskih postavitev kakor ga razumejo študenti pri predmetu Podjetništvo.

Konferenco Družbena odgovornost in izzivi časa v Mariboru je organiziral Inštitut za razvoj družbene odgovornosti – IRDO, v sodelovanju z znanstvenim partnerjem Univerzo v Mariboru in strokovnim partnerjem Visoko šolo za računovodstvo in finance iz Ljubljane.

Konference so se udeležili strokovnjaki, znanstveniki, podjetniki, študenti in drugi, ki jih je zanimal razvoj odgovornosti do družbe in trajnostnega razvoja. Na konferenci je svoje vidike dodane vrednosti s teh dveh področij predstavilo 25 avtorjev iz več držav.  Predavateljica na DOBA Fakulteti Mag Mia Miše je sodelovala s prispevkom, ki je obravnaval vsebine dela pri predmetu Podjetništvo na tej Fakulteti. Naslov prispevka je: Koncept odgovornosti z vidika principov organizacijskih sistemskih postavitev kakor ga razumejo študenti pri predmetu Podjetništvo.

Zbornik z vsebino konference je brezplačno dosegljiv na spletni strani inštituta IRDO.

Nazaj na seznam Print