Domov > Fakulteta in študij > Online študij

Online študij

Petnajst let nazaj smo bili prvi, danes smo še vedno edini, ki študij v celoti izvajamo online. V tem času smo dobili potrditev – mednarodno akreditacijo in preko 3000 diplomantov. Z aktivnim delom in podporo 7 dni v tednu boste uspešno študirali online in tudi v roku diplomirali.

Zaradi izjemne fleksibilnosti je edinstven online študij, prava alternativa za vse zaposlene, mlade mamice, športnike, skratka za vse, ki zaradi službe, družinskih ali drugih obveznosti ne morete obiskovati predavanj. Sistem online študija vam omogoča, da študirate ne glede na to, kje ste - doma, v službi, v tujini ... Pri online študiju ne boste nikoli sami. Študirali boste v družbi študijskih kolegov, poučevali vas bodo najboljši učitelji - strokovnjaki iz prakse, pri posameznem predmetu pa vas bo spremljal tudi online mentor. Nudili vam bomo podporo vseh 7 dni v tednu.

Spoznajte Marka. Rad potuje, spoznava nove ljudi. Dalj časa je razmišljal o študiju ...

Postali smo prva visokošolska institucija v Jugovzhodni Evropi, ki je pridobila mednarodno akreditacijo online študija UNIQUe.

Študirali boste v virtualnem učnem okolju, s pomočjo forumov, klepetalnic, wikijev, družbenih omrežjih in drugih spletnih orodjih, kar vam omogoča, da boste ves čas povezani s študijskimi kolegi. Da se boste lahko v enem trenutku posvetili vsebini enega predmeta, se le-ti izvajajo eden za drugim.

Naloge in druge študijske obveznosti (seminarsko, projektno delo, analize, poročila, vmesni testi …), boste opravljali sproti, samostojno ali v timu. Študijska gradiva so v elektronski obliki, zato so vedno dostopna in so vključena v ceno šolnine.

Stabilna in najsodobnejša tehnična podpora v kombinaciji s celostno pedagoško podporo je pri online študiju ključnega pomena. Na DOBA Fakulteti za podporo online študiju uporabljamo najsodobnejšo virtualno učno okolje Blackboard Learn, ki ga uporablja preko 3000 institucij po vsem svetu. V Blackboardu študenti dostopate do vseh informacij, ki jih pri online študiju potrebujete - na enem mestu.

Našo odličnost izvajanja online študija pa dokazuje tudi mednarodna akreditacija.

Prepričajte se, kako zanimiv in učinkovit je lahko online študij - omogočamo vam brezplačni preizkus.

Zakaj je ta svetovni trend vse bolj priljubljen tudi pri nas

V Evropi študira 1.450.000 online študentov. Do leta 2025 bo na svetu študiralo med 30 in 80 milijoni online študentov. (OECD, 2011).

Kako zagotavljamo visoko kakovost online študija 

Print