Domov > Fakulteta in študij > Študij na daljavo / e-študij

Študij na daljavo / e-študij

Že 14 let dokazujemo, da je mogoče kakovostno izobrazbo pridobiti na sodoben način, ki posamezniku omogoča združevanje kariere, študija in zasebnega življenja. Z aktivnim delom in podporo 7 dni v tednu boste uspešno študirali na daljavo in tudi v roku diplomirali.

Postali smo prva visokošolska institucija v Jugovzhodni Evropi, ki je pridobila mednarodno akreditacijo študija na daljavo / e-študija UNIQUe.

Študenti DOBA Fakultete študirajo iz 35 držav sveta

Zaradi izjemne fleksibilnosti je edinstven študij na daljavo / e-študij, prava alternativa za vse zaposlene, mlade mamice, športnike, skratka za vse, ki zaradi službe, družinskih ali drugih obveznosti ne morete obiskovati predavanj. Sistem študija na daljavo / e-študija vam omogoča, da študirate ne glede na to, kje ste - doma, v službi, v tujini ... Pri študiju na daljavo / e-študiju ne boste nikoli sami. Študirali boste v družbi študijskih kolegov, poučevali vas bodo najboljši učitelji - strokovnjaki iz prakse, pri posameznem predmetu pa vas bo spremljal tudi mentor. Nudili vam bomo podporo vseh 7 dni v tednu.

Študirali boste v virtualnem učnem okolju, s pomočjo forumov, klepetalnic, wikijev, družbenih omrežjih in drugih spletnih orodjih, kar vam omogoča, da boste ves čas povezani s študijskimi kolegi. Da se boste lahko v enem trenutku posvetili vsebini enega predmeta, se le-ti izvajajo eden za drugim.

Naloge in druge študijske obveznosti (seminarsko, projektno delo, analize, poročila, vmesni testi …), boste opravljali sproti, samostojno ali v timu. Študijska gradiva so v elektronski obliki, zato so vedno dostopna in so vključena v ceno šolnine.

Stabilna in najsodobnejša tehnična podpora v kombinaciji s celostno pedagoško podporo je pri e-študiju ključnega pomena. Na DOBA Fakulteti za podporo študiju na daljavo / e-študiju uporabljamo najsodobnejšo virtualno učno okolje Blackboard Learn, ki ga uporablja preko 3000 institucij po vsem svetu. V Blackboardu študenti dostopate do vseh informacij, ki jih pri e-študiju potrebujete - na enem mestu.

Našo odličnost izvajanja študija na daljavo / e-študija pa dokazuje tudi mednarodna akreditacija.

Prepričajte se, kako zanimiv in učinkovit je lahko študij na daljavo / e-študij - omogočamo vam brezplačni preizkus.

Zakaj je ta svetovni trend vse bolj priljubljen tudi pri nas

V Evropi študira 1.450.000 e-študentov. Do leta 2025 bo na svetu študiralo med 30 in 80 milijoni e-študentov. (OECD, 2011).

Kako zagotavljamo visoko kakovost študija na daljavo / e-študija

Print