Domov > Magistrski programi

Magistrski programi

Sodobni online magistrski študijski programi za vodje prihodnosti so namenjenim vsem zaposlenim, ki se zavedate, da je vsakodnevno prilagajanje spremebam ključno za uspešnost podjetja. Programi so zanimivi tudi za vse, ki imate tehnično predizobrazbo.

Podiplomski magistrski študijski programi so odlična priložnost za vse, ki bi radi razvili menedžerske spretnosti in kompetence za vodenje inovacijskih procesov, mreženje ter samostojno in poglobljeno organiziranje, menedžment dela na področju socialnih dejavnosti ter učinkovito izobraževanje in razvoj kompetenc sodobne družbe. Programi so primerni za zaposlene z izkušnjami. Pri študiju nudimo celostno podporo kar 7 dni v tednu. Podiplomske magistrske študijske programe izvajamo kot online študij, ki je prav na naši fakulteti prvi mednarodno akreditiran online študij v JV Evropi.

 

V svet brezmejnih priložnosti se vrata ne odpirajo samo z odlično diplomo, temveč tudi s stiki s pravimi ljudmi. Ker program Mednarodno poslovanje izvajamo v štirih jezikih boste študirali s študenti iz vseh celin. Zato bo obilo priložnosti za izmenjavo dobrih praks in ustvarjanje novih kontaktov.

Slovenija potrebuje drugačne menedžerje. Postanite eden izmed njih.

Zagotavljamo vam aktualna znanja za danes in jutri

 

Značilnosti programov:

 Pričakujemo motivirane in kreativne posameznike, ki boste:

Dr. Peter Kraljič o tem, kaj lahko naredimo za svojo lastno večjo konkurenčnost


Print