Domov > Magistrski programi

Magistrski programi

Študij je danes dragocena investicija. Nadgradite svoja znanja, poskrbite za osebni razvoj in tako razvijajte svojo kariero z magisterijem – postanite strokovnjak prihodnosti.

Magistrski programi vam bodo omogočili večjo konkurenčnost v poslovnem svetu. Pri predmetih boste povezovali teorijo in prakso, razvili znanje in kompetence za uvajanje sprememb in rešitev na različnih področjih poslovanja ter se usposobili za učinkovito spoprijemanje z izzivi v obdobju četrte industrijske revolucije. 

Študirali boste po edinstvenem modelu online študija

DOBIN model online študija z mednarodno akreditacijo odgovarja potrebam in tempu življenja zaposlenega z jasnimi cilji. Ob predvidenih predmetnih tedenskih študijskih obveznostih si boste lahko sami določali čas učenja in učni tempo, dostopali do študijskih informacij in gradiv kjerkoli in kadarkoli. Na študijski poti vas bomo spremljali in skrbeli, da se boste ob vseh svojih obveznostih lahko osredinili na študijski uspeh. Oglejte si demo verzijo online študija.

Prava znanja za podjetja

V edinstvenih magistrskih programih študenti pri večini predmetov opravljate dejanski projekt za podjetja ali organizacije, v katerih ste zaposleni, in zanje razvijate nove rešitve. Pridobili boste uporabna znanja in razvili kompetence, ki jih boste znali prenesti v svoje sedanje ali prihodnje delovno okolje.

Profesorji, ki poznajo razliko med besedili v knjigi in resničnim življenjem

Profesorji so strokovnjaki iz prakse z dolgoletnimi izkušnjami na področju, ki ga poučujejo. Predmet pripravijo iz vidika pridobivanja kompetenc, ki so danes zaželene na trgu dela.  Zato so študijske aktivnosti, ki jih mora študent opraviti, usmerjene k reševanju problema, pri čemer mora študent uporabiti tako strokovna znanja kot tudi izkušnje, spretnosti in spoznanja.

Za napredovanje v karieri je ključen tudi razvoj mehkih znanj

V magistrskih programih je velik poudarek na osebnem menedžmentu, pozitivnem in kreativnem razmišljanju, podjetnosti, reševanju problemov, učinkovitem komuniciranju, timskem delu, kar vpliva na osebni razvoj vsakega izmed nas ter na uspešnost v življenju in karieri.

Privlačno je pridobiti magisterij

Print