Domov > Magistrski programi

Magistrski programi

Kar štirje izkustveni online magistrski programi so zasnovani za višji in srednji vodstveni kader iz vseh področij, saj zagotavljajo znanja, ki poudarjajo vodstvene sposobnosti in izostrijo poslovno žilico.

Podiplomski magistrski študijski programi so odlična priložnost za vse, ki bi radi razvili menedžerske spretnosti in kompetence za vodenje inovacijskih procesov, mreženje ter samostojno in poglobljeno organiziranje, menedžment dela na področju socialnih dejavnosti ter učinkovito izobraževanje in razvoj kompetenc sodobne družbe. Programi so primerni za zaposlene z izkušnjami. Pri študiju boste imeli celostno podporo kar 7 dni v tednu. Podiplomske magistrske študijske programe izvajamo kot online študij, ki je prav na naši fakulteti prvi mednarodno akreditiran online študij v JV Evropi.

V svet brezmejnih priložnosti se vrata ne odpirajo samo z odlično diplomo, temveč tudi s stiki s pravimi ljudmi. Ker programa Mednarodno poslovanje in Marketing in prodaja izvajamo v štirih jezikih boste študirali s študenti iz vseh celin. Zato bo obilo priložnosti za izmenjavo dobrih praks in ustvarjanje novih kontaktov.

Preoblikujte vašo kariero, vaše podjetje in vas same.

Zagotavljamo vam aktualna znanja za danes in jutri

Značilnosti programov:

 Pričakujemo motivirane in kreativne posameznike, ki boste:

Violeta Bulc o inovativnosti na DOBA Fakulteti

Dekan DOBA Fakultete o inovativnosti