Domov > Magistrski programi > Program Menedžment vseživljenjskega izobraževanja

Program Menedžment vseživljenjskega izobraževanja

Pridobite znanja in kompetence, ki predstavljajo integracijo poslovnih ved, menedžmenta, andragogike in drugih družboslovnih ved. Magistrski program Menedžment vseživljenjskega izobraževanja s poudarkom na uvajanju e-izobraževanja je edini tovrsten program pri nas. DOBA je nosilec razvoja e-izobraževanja v Sloveniji.

Uvajajmo spremembe in inovacije v vseživljenjsko izobraževanje.

Usposobili se boste za iskanje celostnih rešitev na področju vodenja izobraževanja ter njegovo samostojno načrtovanje, upravljanje intelektualnega kapitala ter karierno svetovanje, za menedžment učenja v delovnem okolju, organizacijsko učenje, uvajanje inovacij na področju veživljensjkega izobraževanja ter uporabo sodobnih izobraževalnih tehnologij kot podporo vseživljenjskemu izobraževanju.

Da je program kakovosten in študentje izjemno aktivni, dokazujejo tudi nagrade študentom. Magistrica programa Menedžment vseživljenjske izobraževanja Irena Berzelak, ki je sicer zaposlena v Zlatarni Celje, je na tekmovanju Kadrovski up 2015 s svojo magistrsko nalogo Psihološka pogodba kot osnovni gradnik nadaljnjih HRM-praks zasedla odlično tretje mesto.

Program nudi priložnosti za

Želite biti na tekočem o programu in vpisu? Izpolnite informativno prijavo.

Informacije o programu

Vrsta programa: podiplomski magistrski program
Trajanje programa: dve leti (120 ECTS)
Način izvedbe študija: online študij
Strokovni naslov: magister/ica menedžmenta vseživljenjskega izobraževanja, okrajšava: mag. menedž. vseživlj. izobr.
Moduli:

Kompetence v magistrskem programu MDI

Print