Domov > Novice > Prijavite vaše ideje na projekt INATRI

Prijavite vaše ideje na projekt INATRI

V letošnjem študijskem letu je nastalo veliko odličnih projektov s strani študentov. Verjamemo, da je to odlična priložnost, da svoje ideje predstavite širši javnosti in se potegujete za nagrade. Projekt je podprla tudi DOBA Fakulteta, saj tudi sami nenehno stremimo k inovativnim rešitvam in projektom.

GZS Zbornica osrednjeslovenske regije Ljubljana v sodelovanju s projektno skupino mladih kreativcev INATRI letos že drugič vabi nadobudne kreativce, da prijavijo svoje ideje ali rešitve na razpis INATRI – ideja, invencija, inovacija.

Na razpis se lahko prijavite najkasneje do 3. maja 2013. Posamezen prijavitelj lahko sodeluje kot nosilec le z eno prijavo, kot soavtor pa pri največ treh prijavah. Prijavite lahko zamisel/ rešitev za nov izdelek, postopek ali storitev, bistveno izboljšan izdelek, postopek ali storitev, ki rešuje določen problem v okolju (družbeno, gospodarsko, kulturno, naravno, ...) ali kakšno drugo inovativno in kreativno zamisel. 

Prijava na projekt ni preveč zapletena in obsežna, zato se splača poskusiti. Najboljši projekti bodo nagrajeni. Več informacij in prijavnico najdete na spletni strani www.inatri.eu

Nazaj na seznam Print