Domov > Novice > 2017 > Diplomanti DOBA Fakultete posegajo po nagradah

Diplomanti DOBA Fakultete posegajo po nagradah

Komunala Brežice je prejela nagrado za projekt Celostni model inovacij 3X12, ki ga je na osnovi magistrske naloge razvila in vodila Petra Grajžl.

Diplomantka magistrskega programa Mednarodno poslovanje, Petra Grajžl, mag. posl. ved, je na konferenci HR&M v Ljubljani, 15.11.2017 prejela nagrado za HRM projekt 2017 v kategoriji javna podjetja.

Nekaj poudarkov iz opisa projekta na spletni strani GV:  Ga. Grajžl je raziskovala ali obstaja povezava med organizacijsko kulturo, zavzetostjo in inovativnostjo zaposlenih v podjetju Komunala Brežice. Potreba izhaja iz dejstva, da so v storitvenih dejavnostih zavoljo zadovoljstva kupca, zavzeti in zadovoljni zaposleni še toliko bolj pomembni. »Na podlagi rezultatov raziskav in študija teorije je vodja projekta pripravila celostni model sistema inovacij, z idealno organizacijsko kulturo, ki kreira ideje in vpliva na večjo zavzetost zaposlenih. Zavzetost obratno vpliva tudi na kreiranje idej in na organizacijsko kulturo,« navajajo v njihovi predstavitvi projekta.

Inovativnost je ena od bistvenih kompetenc, ki jih študenti razvijajo v magistrskih programih DOBA Fakultete.

Iskreno čestitamo in želimo še veliko uspehov!

Nazaj na seznam Print