Domov > Novice > 2017 > Dobrodošli novi študentje

Dobrodošli novi študentje

V študijskem letu 2017/18 na DOBI pozdravljamo nove študente dodiplomskih in magistrskih programov. Uvodne dneve za nove študente izvajamo v Mariboru, Ljubljani, Zagrebu, Beogradu in tudi online.

Nove študente na uvodnih dnevih seznanimo s študijskim programom, načinom online študija, z vlogo online mentorja in nosilca predmeta ter celotno podporo fakultete v študijskem procesu (tako s strani vodje programa, kakor tudi administrativno in tehnično podporo). Na uvodnih dneh študentom predstavimo tudi uporabo učnih okolij in med drugim naredimo prve, skupne korake v virtualnem učnem okolju.

Vtisi študentov po uvodnih srečanjih so zmeraj zelo pozitivni in nekaj njihovih mislim ob pričetku lahko preberete v nadaljevanju:

»Prav vsa vprašanja, s katerimi sem se danes odpravila v vašo hišo, so bila do konca uvodnega dneva odgovorjena. Zelo zadovoljna.«

»Osebno sem se s potekom študija seznanil že prej, si podrobno prebral spletno stran, pregledal BB, tako da sem danes dobil še nekatere odgovore, ki jih sam nisem zasledil.«

»Zanimiva je bila predvsem predstavitev načina študija "online", s katero pred tem nisem bila tako dobro seznanjena.«

Študentje po uvodnem dnevu nadaljujejo z aktivnostmi v uvodnem tednu, kjer se navajajo na način študija na fakulteti.

Novi študentom želimo uspešen študij in veliko veselja pri učenju!

DOBA Fakulteta

Nazaj na seznam Print