Domov > Novice > 2017 > Imate nezaključen študij? S podporo je lažje

Imate nezaključen študij? S podporo je lažje.

Ste v preteklosti že študirali na kateri od fakultet pa ste zaradi različnih razlogov študij prekinili? Odločite se za nadaljevanje študija in pustite nam, da vam pri tem pomagamo.

Seveda mora motivacija za študij prihajati iz vaše strani, pripravljeni morate biti na odrekanja in reorganizacijo svojega časa in tudi kakšno neprespano noč, saj vam bo online študij kljub svojim prednostim vzel veliko vašega prostega časa.

Zakaj bo zdaj, če se odločite za študij, študirati lažje?

Kaj to pomeni v praksi

Primer: Vpisani ste bili v 2. letnik ene od ekonomskih ali drugih poslovnih fakultet. Tam ste opravili 9 predmetov. Zelo verjetno se ti predmeti ujemajo iz vidika vsebin in kompetenc tudi s predmeti našega programa. Če je temu tako in v dovolj velikem obsegu, vam lahko Komisija za študentske zadeve odobri vpis v 2. letnik na naši fakulteti. Če je potrebno, vam za 1. letnik dodeli kakšno dodatno študijsko obveznost.

Postopek priznavanja in svetovanje pred vpisom

Postopek priznavanja vodi Komisija za študentske zadeve na DOBA Fakulteti. A še pred vlogo na Komisijo vam bomo z veseljem brezplačno svetovali. Na studijska.komisija@doba.si nam pošiljite seznam vaših opravljenih predmetov in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vaš zaključek študija.

Kako naprej?

  1. Preberite zgodbo Danijela, ki je nadaljeval študij na DOBI.
  2. Zaupajte nam kateri od sodobnih programov bi vas najbolj zanimal.
  3. Pridružite se nam v Mariboru, Ljubljani, Kopru ali online -  29. avgusta ali 14. septembra. Več informacij in prijave so dostopne na linku.
Nazaj na seznam Print