Domov > Novice > 2017 > Naši študenti na Student campu na Ohridu

Naši študenti na Student campu na Ohridu

V okviru mednarodnega projekta e-Profman se Student campa udeležuje 15 študentov DOBA Fakultete in 6 visokošolskih učiteljev.

Od 5. do 9. 7. poteka na Ohridu Student camp v okviru mednarodnega projekta e-Profman, katerega nosilci so Visoka šola za novinarstvo in odnose z javnostmi iz Skopja, partnerji pa DOBA Fakulteta in Istanbul University. Skupno se tega dogodka udeležuje 55 študentov in 23 visokošolskih učiteljev in osebja. Študenti lahko izbirajo med različnimi delavnic iz področja komunikativnih komunikacijskih strategij, digitalnih PR kampanj in področja inovativnosti pri razvoju produktov in storitev.

 Aktivnosti prvega dneva so bile namenjene spoznavanju in uvajanju v timsko delo. Študenti, ki so se prvič srečali, so morali poiskati team, ki bi ga sestavljali tisti študentje, ki imajo skupne interese. V mednarodno mešanem teamu so morali nato najti skupne točke pripraviti kreativno (a kratko) predstavitev. Sedem mednarodnih timov je presenetilo s kreativnostjo, inovativnostjo, veščinami nastopanja in s srčnostjo.

Mia Miše, izvajalka delavnic prvega dne: » Z vajami smo želeli pomagati prebiti led, a so študentje bili povezani  v nekaj minutah in veseli me, da bodo vse timske naloge poletnega kampa izpeljali v veliko zadovoljstvo in zelo kakovostno.«

Mina Mazuozi,  izvajalka delavnic prvega dne: »Navdušena sem nad odličnim odzivom študentov, pripravljenostjo za aktivno delo in motivacijo.  Verjamem, da so ti študentje nosilci prihodnosti, in se nanje lahko zanesemo.«

Nazaj na seznam Print