Domov > Novice > 2017 > Top of the top po mnenju študentov

Top of the top po mnenju študentov

Na fakulteti sodeluje pri študijskem procesu več kot 210 učiteljev in online mentorjev in vsako leto študentje izberejo najboljše.

Laskav naziv naj učitelj 2016/2017 sta si prislužila dr. Andrej Kovačič in dr. Marko Divjak.

V letošnjem izboru naj učitelja in naj online mentorja je sodelovalo 233 študentov. Predstavljamo vam top of the top:

Naj učitelj v dodiplomskih programih je dr. Andrej Kovačič.

Dr. Andrej Kovačič je naziv prejel prvič. V preteklem študijskem letu je študente spremljal in vodil pri predmetu Komuniciranje in nove tehnologije.

Dr. Kovačič je v zadnjih desetih letih izvedel več sto raziskav ter svetoval ali vodil večje število slovenskih podjetij. Je avtor različnih akademskih in strokovnih člankov ter PRO-Aktivnih komunikacijskih tehnik. Kot trener letno naredi več kot 350 ur treningov na štirih fakultetah in večjih podjetjih. Je aktiven coach, terapevt in filantropist (več informacij www.andrejkovacic.com). Najbolj aktiven je na področju oglaševanja, medijev in pismenosti, coachinga in terapij ter komunikacijskih tehnik pri javnem nastopanju, prodaji, scriptingu in politični komunikaciji.

Njegov odziv ob nagradi lahko preberete tukaj.

 

Naj učitelj magistrskih programov  je dr. Marko Divjak.

Dr. Marko Divjak je laskav naziv prejel že tretje študijsko leto zapored. V preteklem študijskem letu je študente vodil pri predmetih Metode poslovnega raziskovanja, Strategije in tehnike prodaje in Projektna naloga.

Dr. Divjak je po opravljeni diplomi s področja psihologije bil nekaj let zaposlen na Filozofski fakulteti v Ljubljani, leta 2011 pa je doktoriral iz področja psihologije. Od leta 2008 do 2016 se je profesionalno ukvarjal s tržnimi in javnomnenjskimi raziskavami v podjetju Interstat d.o.o., ki ga je od leta 2011 vodil tudi kot direktor. S študijskim letom 2016/17 se je pridružil timu DOBA Fakultete kot razvojno raziskovalni sodelavec in visokošolski učitelj. Pri svojem delu se posveča področju psihologije prodaje, tržnemu raziskovanju in raziskovanju na področju prenosljivih kompetenc.

Njegov odziv ob nagradi lahko preberete tukaj.  

 

Desna roka vseh učiteljev so online mentorji, strokovnjaki področij predmetov, ki študente spremljajo sedem dni v tednu, jih motivirajo, dajejo povratne informacije, rešujejo strokovne težave na katere so naleteli med študijem, jih usmerjajo pri predmetu, odgovarjajo na njihova vprašanja vsak dan v tednu. Online mentorji so velika podpora tako učitelju kot tudi študentom.

Naj online mentorji 2016/2017 po izboru študentov so:

Njihove odzive lahko prebere ob kliku na njihovo ime.

Čestitke vsem. 

 

Nazaj na seznam Print