Domov > Novice > 2017 > Uspešni in zadovoljni na počitnice

Uspešni in zadovoljni na počitnice

Študentje so ob zaključku študijskega leta podrobno ocenjevali izvedbo programa, izpolnitev pričakovanj, sodelovanje z zaposlenimi, informiranje in svetovanje.

Najbolj so študente pri izobraževanju pritegnile zanimive in uporabne vsebine, praktični primeri, način sprotnega dela, fleksibilnost. Zapisali so veliko pozitivnih izkušenj, podprli pa so tudi uvedbo dodatnih elementov za zagotavljanje varnosti pri preverjanju in ocenjevanju znanja in predlagali tudi nekaj izboljšav, ki jih bomo seveda v prihodnje upoštevali. 

Med drugim so povedali tudi ...


»Zelo sem vesela, da sem se odločila za DOBO, do zdaj je bila to ena najboljših odločitev v mojem življenju in definitivno bom nadaljevala s študijem.«

"Zelo mi je všeč sodoben pristop v smislu učnih metod na Dobi, ne dvomim, da boste v tem elementu tudi v prihodnje vodilni v Sloveniji."

"Vse je potekalo BP. super študij. Pohvale Pedji Ašanin Goletu, ki je za moje pojme TOP. Spodbuja, natančen (včasih preveč :))"

"Res sem vesel in zadovoljen, da mi je uspelo zaključiti in samemu sebi dokazati, da se z vztrajnostjo in samodisciplino, da priti do luči na koncu tunela. Hvala ga. Dini Potočnik in g. Marku Babiču, ki sta mi razbila še zadnje dvome pred lanskim vpisom na Dobo. Odlično sta mi predstavila študij in sedaj mi je lahko samo žal, da se že prej nisem odločil za dokončanje študija na Dobi."

Študente v prihodnjem mesecu čakajo zaslužene počitnice. Več kot 400 jih bo v počitnice stopilo z diplomo v roki.

Nazaj na seznam Print