Novice

Spremljajte naše novice
14
OKT
14. oktober 2021

Sodelujemo v projektu mednarodne virtualne mobilnosti Working Across Borders

Enajst študentov DOBA Fakultete je uspešno opravilo test in se uvrstilo v mednarodne time, ki bodo razvijali trajnostno naravnane poslovne rešitve za mednarodno podjetje GARCIA, ki proizvaja in prodaja produkte iz jeansa.
Preberite več
11
OKT
11. oktober 2021

Izvedba webinarja v okviru projekta Inovativna šola

Dr. Marko Divjak, visokošolski učitelj DOBA Fakultete, je na povabilo ekipe Inovativna šola izvedel webinar na temo Značilnosti kakovostnega e-izobraževanja: Domišljeni pedagoški pristopi in celostna pedagoška podpora - izkušnje DOBA Fakultete za ...
Preberite več
11
OKT
11. oktober 2021

Predavanje dr. Andreja Žižka na Dnevu nacionalne varnosti

Na 5. Dnevu nacionalne varnosti bo sodeloval tudi Dr. Andrej Žižek, visokošolski učitelj DOBA Fakultete, ki bo prestavil prispevek na temo Pametna mesta: rešitev ali le nov izziv na področju varnosti?
Preberite več
10
OKT
10. oktober 2021

Sodelujemo na 5. Dnevu nacionalne varnosti 2021

Dr. Andrej Žižek, visokošolski učitelj DOBA Fakultete, bo s predavanjem Pametna mesta: rešitev ali le nov izziv na področju varnosti? sodeloval na 5. Dnevu nacionalne varnosti 2021.
Preberite več
08
OKT
08. oktober 2021

DOBA Fakulteta izdala znanstveno monografijo Entrepreneurial and Communicative Mind in Action

Na DOBA Fakulteti smo uspešno zaključili mednarodni projekt MicroMasters Internationalization at home through online micro masters and virtual mobility, v okviru katerega je pri založbi Pearson izšla mednarodna znanstvena monografija.
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo