Učitelji dodiplomskih programov

Učitelji in raziskovanje

izr. prof. dr. Aljaž Stare

Delovno mesto

visokošolski učitelj

E-mail

aljaz.stare@net.doba.si

Nosilec predmeta: Strateški menedžment

Dr. Aljaž Stare je profesor, trener in svetovalec na področju projektnega, procesnega in strateškega managementa z več kot 30-letnimi delovnimi izkušnjami.

Svojo kariero je začel kot razvijalec elektro-mehanskih naprav, kasneje pa je vodil različne vrste projektov - razvoj izdelkov, inženiring, prenovo procesov, IT, organiziral je konference in druge dogodke. Deloval je tudi v strateški projektni pisarni, ki je skrbela za pripravo strategij in izvedbo strateških projektov. Dvajset let že svetuje slovenskim podjetjem in usposablja menedžerje - delavnice je izvedel v več kot 120 slovenskih podjetjih z več kot 4.000 udeleženci.

V akademskem okolju je aktiven od leta 2004 - predaval je na Ekonomski fakulteti ter Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo (Univerza v Ljubljani), Gea College in Evropski pravni fakulteti.

Je nosilec mednarodnega certifikata IPMA – CSPM, Certified Senior Project Manager, in dolgoletni član ZPM – Slovenskega združenja za projektni management, ki mu je predsedoval med letoma 2006 in 2010. Je avtor več kot 60 znanstvenih in strokovnih člankov, knjige Projektni management: teorija in praksa (2011) in projektnega bloga www.projektni-management.si.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo