Učitelji dodiplomskih programov

Učitelji in raziskovanje

mag.Anita Hrast

Delovno mesto

višja predavateljica

E-mail

anita.hrast@net.doba.si

Nosilka predmeta: Organiziranje neprofitnih organizacij

Anita Hrast je soustanoviteljica in direktorica inštituta IRDO – Inštituta za razvoj družbene odgovornosti (od leta 2004). Bila je tudi soustanoviteljica in sekretarka društva Ozara, Slovenija – Nacionalno združenje za kakovost življenja (1994–2000), direktorica marketinške agencije Verus (2003–2004), avtorica oddaje 7 minut za gospodarstvo (Radio Maribor, 2003–2006), novinarka v različnih medijih (1989–1995), direktorica oglaševanja (SPEM), vodja projektov v marketinških in PR-agencijah (nagrada bronasti Effie 2003, Spektra Press), produktna menedžerka in prokuristka v Založbi Forum Media (razvoj novih izdelkov). Je registrirana raziskovalka pri ARRS (za ogled njene bibliografije vpišete šifro raziskovalca: [28701] na www.sicris.si).

Raziskuje in objavlja prispevke s področja družbene odgovornosti in komuniciranja v različnih revijah ter na slovenskih in mednarodnih znanstvenih konferencah. Raziskuje in razvija nove pristope v komuniciranju, nove projekte in storitve za različne naročnike (podjetja, mediji, organizacije, posamezniki) ter se povezuje s številnimi slovenskimi in mednarodnimi organizacijami, strokovnjaki, predvsem z namenom razvoja in uveljavljanja družbene odgovornosti. Poslovno svetuje, organizira poslovna in strokovna srečanja ter znanstvene sestanke in konference.

Predava slovenskim in tujim udeležencem strokovnih in znanstvenih konferenc ter številnim podjetjem na področju menedžmenta, organiziranja poslovanja, marketinga in družbene odgovornosti. Usposablja mlade in tudi brezposelne za vstop v podjetništvo in nevladništvo ter jim pomaga učinkovito opravljati delo na teh področjih.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo