Učitelji dodiplomskih programov

Učitelji in raziskovanje

pred.Eldina Domazet

Delovno mesto

visokošolska učiteljica

E-mail

eldina.domazet@net.doba.si

Nosilka predmeta: Dogodki in sponzorstvo

Eldina Domazet že 25 let deluje na področju tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi, večinoma v poslovnih okoljih ter v dveh mandatih kot predstavnica ministrov za odnose z javnostmi in govorka v času predsedovanja Slovenije Svetu EU.

Bila je med tistimi, ki so tlakovali pot področju upravljanja dogodkov v Sloveniji pred dvajsetimi leti – s pobudo za ustanovitev sekcije za dogodke pri SOZ-u, uvedbo predmeta o upravljanju dogodkov v takratni šoli za odnose z javnostmi, ki je delovala v okviru PRSS - Društva za odnose z javnostmi ali razvojem ene prvih agencij specializiranih za organizacijo dogodkov. Bila je direktorica profesionalnih poslovnih klubov, Socius in alumni mreže IEDC Poslovne šole Bled s klubi v desetih državah, za dogodke je bila odgovorna tudi v globalni podjetniški mreži CEED. Zadnjih sedem let deluje kot samostojna svetovalka za komuniciranje in upravljanje dogodkov za navdihujoče projekte, ki vključujejo vrhunski jadralni šport, luksuzno trajnostno modo, butične eno-gastronomske destinacije in še kaj. Dogodke in komunikacijske projekte je tako snovala in upravljala na različnih lokacijah tudi izven Slovenije, od Norveške do Sicilije ali od Rusije do Albanije.

Pri svojem delu in pri prenosu izkušenj študentom poudarja pomen jasno začrtanih ciljev, na katerih se zgradi polje ustvarjalnosti, ki pelje do odlične izvedbe, ki ustvarja lepe spomine in lepše življenje vsem vpletenim.

Verjame v znanje, odprto družbo in pogumnega, odgovornega sodobnega človeka, ki je sposoben z dejanji izkazati zdrav odnos do sebe, do potrošniških navad, spoštovanja narave in vseh živih bitij.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo