Učitelji dodiplomskih programov

Učitelji in raziskovanje

viš. pred.Irena Amič Ravnik

Delovno mesto

visokošolska učiteljica

E-mail

irena.amic-ravnik@net.doba.si

Telefon

02 228 38 60

Nosilka predmetov: Svetovanje za učenje in izobraževanje, E-izobraževanje

Irena Amič Ravnik je profesorica. Svojo karierno pot je začela na področju poučevanja tujih jezikov. Že kmalu je nove karierne izzive našla v visokošolskem prostoru in na področju razvoja digitalnega izobraževanja, kjer strokovno deluje že več kot 20 let.

Pri svojem delu se posveča predvsem vidikom visokošolske metodike in didaktike s fokusom na inovativnih pristopih poučevanja z uporabo sodobnih tehnologij ter področju kakovosti digitalnega izobraževanja.

Vodila ali sodelovala je v različnih raziskovalnih in razvojnih projektih, ki zajemajo uvajanje principov kakovosti v strokovno izobraževanje in usposabljanje, razvoj novih programov izobraževanja in usposabljanja za različne cilje skupine, razvoj študijskih programov v visokem šolstvu, razvoj modela online izobraževanja na DOBI, razvoj kompetenc za digitalno izobraževanje pri različnih deležnikih, virtualno mobilnost, pedagoško inoviranje, vidiki internacionalizacije visokega šolstva idr.

Svoje široko strokovno znanje udejanja kot direktorica študijskih programov na DOBA Fakulteti in predavateljica.

Ves čas je aktivna članica strokovnih združenj, institucij in mrež, ki se ukvarjajo s področjem e-izobraževanja (EDEN, EOCCS …).  

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo