Učitelji dodiplomskih programov

Učitelji in raziskovanje

Marina Batinić

Delovno mesto

predavateljica

E-mail

marina.klaric@net.doba.si

Nosilka predmetov: Marketing in Uvod v marketing

Marina Klarič je specialistka za strateški marketing v poslovnem okolju bančništva, kjer je odgovorna za pripravo in izvedbo različnih marketinških aktivnosti. Ima bogate izkušnje s področja vsebinskega marketinga, upravljanja dogodkov za stranke, strateškega načrtovanja trženjskih aktivnosti, vodenja projektov, prodajnih akcij, tržnih analiz in raziskav, odnosov z javnostmi ter marketinškega komuniciranja. Pred tem je bila zaposlena v Londonu, kjer je v sklopu turističnega sektorja delovala pri prodaji in upravljanju pritožb strank.

Magistrirala je na Bournemouth University s področja odnosov z javnostmi in pred tem zaključila dodiplomski program tržnega komuniciranja na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani.

 Najljubši citat:

»People are always blaming circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them.« George Bernard Shaw

Študenti se pri predmetih Marketing in Uvod v marketing seznanijo z različnimi trženjskimi koncepti in pristopi, ki so pomembni za sprejemanje marketinških odločitev v praksi, kot so npr. analiza okolja, segmentacija, pozicioniranje, razvoj produktov in blagovnih znamk ter učinkovito integrirano marketinško komuniciranje. Razvijejo sposobnost za planiranje in preučevanje uspešnosti marketinških aktivnosti ter za reševanje strokovnih marketinških izzivov.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo