Učitelji dodiplomskih programov

Učitelji in raziskovanje

mag. Mia Miše

Delovno mesto

predavateljica

E-mail

mia.mise@net.doba.si

Nosilka predmetov: Podjetništvo in kultura podjetja, Medkulturni menedžment

Od leta 2008 je na DOBA Fakulteti nosilka predmeta Podjetništvo in kultura podjetja pri študiju na daljavo. V letu 2010 je prevzela tudi predmet Medkulturni menedžment v Dobini poletni šoli. V letih 2010, 2011 in 2013 je bila na DOBA Fakulteti mentorica študentom pri predmetu Kitajščina in kitajska kultura.

Od leta 2009 je nosilka predmeta Bančništvo in predavateljica na Višji prometni šoli Maribor.

Trenutno je vodja projektov na področju izobraževanja in podjetništva v Kompetenčnem centru Trgovina na debelo. Od oktobra 2010 do pomladi 2013 je bila sodelavka Zavoda Evropska prestolnica kulture Maribor2012 za področje marketinga in promoviranja prireditev na tujih trgih. Že vrsto let delal kot samostojna svetovalka s področja mednarodnega poslovanja, turizma, odnosov z javnostmi in marketinga. Od marca 2008 do maja 2009 je bila na Kitajskem edina slovenska udeleženka programa usposabljanja za poslovno sodelovanje med EU in Kitajsko, Managers Exchange and Training Programme, www.metp.net.cn, ki sta ga sofinancirali kitajska vlada in Evropska unija. 

Do maja 2007 je bila direktorica Oddelka za komuniciranje v Raiffeisen-Krekovi banki, pred tem pa od leta 2003 do februarja 2006 državna podsekretarka na Ministrstvu za gospodarstvo RS, delujoča predvsem na področju podjetništva in evropskih strukturnih skladov v Sloveniji. Do leta 2003 je bila prodajni in tržni svetovalec v podjetju PRINTEC SI, d. o. o., ki je slovensko predstavništvo mednarodne korporacije PRINTEC GROUP. Do avgusta 2000 je bila direktorica službe marketinga v Novi Kreditni banki Maribor. »Odgovorna sem bila za uvajanje celovite marketinške službe in sistematiziranje v tržnem obnašanju NKBM.« 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo