Učitelji dodiplomskih programov

Učitelji in raziskovanje

Natasa Ritonija

Delovno mesto

lektorica

E-mail

natasa.ritonija@doba.si

Nosilka predmetov: Poslovno komuniciranje in interkulturni dialog – angleški jezik,  Jezik stroke in evropska dimenzija - angleški jezik 

Nataša Ritonija je študirala na Karl Francens Universität Graz. V času študija je izkoristila možnosti izmenjav študentov in eno leto preživela še na Univerzi Michel de Montaigne Bordeaux 3 v Franciji in California State University, Northridge v ZDA.  Od leta 2001 do  2008 je bila na DOBI zaposlena kot vodja jezikovnih programov. V tem času je organizirala in izvajala delavnice in različne programe usposabljanja za učitelje tujih jezikov na Dobi. Vodila je interne projekte in sodelovala pri razvoju in pripravi učnih gradiv za poučevanje poslovnega jezika. Specializirala se je predvsem na področju učenja tujega jezika na daljavo. Od leta 2008 je zaposlena kot menedžerka programov DOBA Fakultete. V zadnjem obdobju se ukvarja predvsem s pripravo in vodenjem tečajev ter predmetov v okviru virtualne mobilnosti. Kot Erasmus koordinatorica pa skrbi za mobilnost študentov, učiteljev in zaposlenih ter sodelovanje s tujimi institucijami.

Študenti pri predmetu tujega jezika poglabljajo in nadgrajujejo besedni zaklad na področju poslovnega komuniciranja. Usposobijo se za samostojno vodenje korespondence v jasnem, pravilnem in učinkovitem slogu. Prav tako razvijajo čut za interkulturno raznolikost in evropsko dimenzijo ter sposobnost interkulturnega splošnega in poslovnega komuniciranja.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo