DOBA znanja

Spremljajte naše novice

Govorica telesa za poslovni uspeh

28. marec 2023

Na webinarju bo poudarek na fizičnih elementih neverbalne komunikacije – mimika, gestika in proksemika. Na praktičnih primerih bomo s pomočjo neverbalne komunikacije analizirali govorčeve osebnostne lastnosti kot so samozavest, ekstravertiranost in prepričljivost. Na tem predavanju boste spoznali, kako pomembno je neverbalno komuniciranje v poslovnem življenju.

O predavatelju: Dr. Darko Števančec je doktor psiholoških znanosti. Med letoma 1991 in 1999 je vodil eno izmed prvih zasebnih raziskovalnih podjetij v Sloveniji, kjer se je ukvarjal z raziskovanjem, svetovanjem in izobraževanjem na področjih marketinga, vodenja in psihosocialne klime organizacij.

Njegovo znanstvenoraziskovalno delo zajema več strokovnih člankov in prispevkov na mednarodnih psiholoških kongresih. Od leta 2001 se posveča predvsem pedagoškemu in raziskovalnemu delu v visokošolskih organizacijah. Na DOBA Fakulteti je nosilec predmetov s področja javnega nastopanja in retorike, psihologije, osebnega menedžmenta  in komuniciranja. Leta 2018 je bil izbran za naj učitelja leta.

 

Prilagamo povezavo do posnetka, ki je omenjen v webinarju: Amy Cuddy TED Talk - Fake it Till You Make it


DOBA Fakulteta kot sodobna in moderna fakulteta, prejemnica mnogih nagrad na področju inovativnosti in izobraževanja, širi znanje in tako izpolnjuje svoje poslanstvo. Letno organiziramo več kot 20 brezplačnih izobraževalnih dogodkov.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo