Vpis v sodobne online študijske programe

Splošne informacije

Vpis v sodobne online študijske programe

Z diplomo, magisterijem ali doktoratom in novimi znanji se vključite v skupine ljudi, ki živijo bolje.

Na DOBA Fakulteti ponujamo deset unikatnih študijskih programov, ki potekajo 100% online. Dobin model online študija je edini mednarodno akreditiran model online študija, ki ga izvajamo že 25 let. Vsi programi so akreditirani in javnoveljavni. Pridružite se več kot 6.000 diplomantom in več kot 2.000 študentom DOBA Fakultete.

Prvi prijavni rok poteka od 1. 3. do 30. 6. 2024. 

INFORMIRANJE IN SVETOVANJE

Pomembno je, da se o online študiju in izbranem programu dobro informirate – le tako bomo lahko tudi mi izpolnili vaša pričakovanja. Za informiranje so na voljo:


ŠTUDIJSKI PROGRAMI

Dodiplomski programi

Magistrski programi

Doktorski program


 


KAKO BOSTE ŠTUDIRALI?

Študirali boste v celoti online, po Dobinem modelu online študija in edinem online študiju v Sloveniji, katerega kakovost je potrjena z dvema mednarodnima akreditacijama. 

Online študij na Dobi študentom ponuja veliko več kot le posnetke predavanj in suhoparne naloge poslane po mailu. Strukturirano in stabilno okolje, usmerjanje študentov s strani visokošolskih učiteljev, motiviranje online mentorjev in njihova izjemna ODZIVNOST ter POVRATNE INFORMACIJE na vsako opravljeno nalogo, do potankosti dovršeno preverjanje in ocenjevanje ... je le nekaj značilnosti Dobinega modela online študija. Ena od pomembnih prednosti je tudi priprava na online študij, saj bomo na začetku študija za vas izvedli brezplačno delavnico o online študiju in 14 uvodnih dni, tako da boste dobro pripravljeni za študij. Med študijem vam bomo ves čas nudili strokovno in tehnično podporo. 


PRIJAVNI ROKI

Prvi prijavni rok

  • Prvi prijavni rok bo potekal od 1. 3. do 30. 6. za dodiplomske programe prve stopnje, magistrske programe druge stopnje in za doktorski program tretje stopnje.

Drugi prijavni rok (Razpisan bo, v kolikor bodo ostala prosta mesta.)

  • Drugi prijavni rok bo potekal od 21. 8. do 30. 9. (oziroma do zapolnitve prostih mest) za dodiplomske programe prve stopnje, magistrske programe druge stopnje in za doktorski program tretje stopnje.
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli