DOBA znanja

Spremljajte naše novice
Objavljeno v: Webinarji

Inovativni menedžer

13. februar 2019
Predavateljica v webinarju predstavlja štiri vidike, ki jih mora menedžer upravljati – posameznika, tim, podjetje in družbo. Te štiri vidike upošteva tudi naš model online študija.

Webinar za vse, ki želite v podjetju spodbujati ustvarjalno razmišljanje in postaviti temelje organizacije za inovativne preboje. Predavateljica predstavlja štiri vidike, ki jih mora menedžer upravljati – posameznika, tim, podjetje in družbo. Pogovarja se o celostnem osebnostnem razvoju posameznika, o ključnih sposobnostih in talentih ljudi ter o medstrukturnih timih, ki so temelj za učinkovit inovacijski proces v podjetju. Izvedeli boste, kako je organizirano inovativno podjetje oz. misleča organizacija. In ozavestili boste vpetost podjetij v celotno družbo za doseganje trajnostnega razvoja …

Predavateljica: Estera Lah Poljak

Estera Lah Poljak svojo poklicno pot usmerja na temeljih ozaveščene ustvarjalnosti, odprte inovativnosti in učinkovitega komuniciranja. Po izobrazbi je komunikologinja, ki je svoja marketinška znanja razvijala v oglaševalski agenciji Advertus in medijski družbi Delo, svoje inovativne vrline pa je krepila v svetovalnem podjetju Vibacom. Z DOBA Fakulteto, fakulteto z dvema mednarodnima akreditacijam online študija, je začela sodelovati že pred dobrimi desetimi leti, ko je kot asistentka skupaj z magistro Violeto Bulc, sedanjo Evropsko komisarko za promet, postavljala temelje predmeta Inovativni in inovacijski menedžment, katerega nosilka je od tega šolskega leta naprej.

Več o predavateljici na https://www.linkedin.com/in/esteralahpoljak/

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo