DOBA znanja

Spremljajte naše novice
Objavljeno v: Webinarji

Interaktivni webinar: Ali mi lahko coaching prinese srečo v poslovnem in zasebnem življenju?

30. november 2023

Na interaktivnem srečanju so udeleženci izvedeli, kako lahko z uporabo pozitivne in coaching psihologije v poslovnem in zasebnem življenju izboljšamo storilnost, psihološko odpornost in se počutimo srečnejši.

Opredelili so, kaj za njih, tako v poklicnem kot zasebnem življenju, pomenita zadovoljstvo in sreča. V majhnih skupinah so testirali tehnike psihološkega treninga za izboljšanje njihovega počutja, kakovosti življenja ter psihološkega zdravja.

Raziskali so, kako lahko naše misli, vedenjski vzorci in čustva vplivajo na odločitve, da živimo življenje, ki je bolj produktivno, z večjim smislom, motivacijo in zadovoljstvom.

Na srečanju so:

  • razmislili in opredelili osebno srečo ter poslovno zadovoljstvo;
  • spoznali in razumeli osnove poslovnega in zasebnega psihološkega coachinga;
  • spoznali in uporabljali tehnike pozitivnega psihološkega coachinga, ki jih lahko aplicirajo v svojem poslovnem in osebnem življenju.

O predavateljici

Dr. Daša Grajfoner je visokošolska učiteljica na DOBA Fakulteti. Je registrirana coaching psihologinja (BPS), registrirana psihologinja, registrirana znanstvenica, sodelavka pri Britanskem psihološkem društvu, akreditirana coaching psihologinja (ISPC) in nekdanja predsednica Posebne skupine za coaching psihologijo. Kot coaching psihologinja deluje že od leta 2007 in je navdušena nad vzpostavljanjem močnih povezav med raziskavami iz coaching psihologije, prakso in poučevanjem.

Webinar je bil interaktiven, zato posnetek ni na voljo.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo