DOBA znanja

Spremljajte naše novice

Menedžment časa

14. marec 2018
Upravljanje s časom je kompetenca, ki jo moramo danes obvladati vsi menedžerji in strokovni delavci. Če ne znamo upravljati časa, tudi ničesar drugega ne znamo upravljati. V okviru webinarja vam bo naša direktorica Jasna Dominko Baloh, ustanoviteljica in direktorica DOBE, ki se ponaša s kar dvema mednarodnima akreditacijama online študija, na osnovi uveljavljenih metod in delovnih tehnik predstavila, kako upravljati čas za dosego cilja.

Upravljanje s časom je kompetenca, ki jo moramo danes obvladati vsi menedžerji in strokovni delavci. Če ne znamo upravljati časa, tudi ničesar drugega ne znamo upravljati. Saj veste, vsi želimo biti uspešni in učinkoviti. A dan ima za vsakega izmed nas 24 ur. Kako ga izkoristimo, je odvisno predvsem od nas samih. Z jasnimi cilji, postavljanjem prioritet, doslednostjo ob upoštevanju vašega delovnega ritma in s pozitivno naravnanostjo boste vi obvladali čas in ne obratno. V okviru webinarja vam bo naša direktorica Jasna Dominko Baloh na osnovi uveljavljenih metod in delovnih tehnik predstavila, kako upravljati s svojim časom, da boste dosegli cilje. Predstavljene metode in tehnike boste lahko enostavno prenesli v svoje dnevne obveznosti.

Predavateljica: Jasna Dominko Baloh

Jasna Dominko Baloh je ustanoviteljica in direktorica DOBE, prvega zasebnega zavoda za izobraževanje v Sloveniji, ki se ponaša s kar dvema mednarodnima akreditacijama online študija. V osemindvajsetih letih se je predvsem po zaslugi njenega vztrajanja pri visokih profesionalnih načelih in razvojni naravnanosti DOBA razvila v največjo poslovno skupino na področju izobraževanja v Sloveniji, tudi mednarodno primerljivo. Po izobrazbi je profesorica pedagogike in psihologije. Na področju vodenja ji je najpomembnejša odgovornost do vseh deležnikov, predvsem pa, da se delajo prave stvari prav, v skladu z vizijo in poslanstvom DOBE. Za izjemne dosežke je prejela številna priznanja, najvišje leta 2000, ko je prejela najvišje državno priznanje RS na področju šolstva v Sloveniji.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo