DOBA znanja

Spremljajte naše novice

Prednosti in izzivi hibridnega dela

29. marec 2023

Ste tudi vi del tima, ki dela na daljavo? Vodite zaposlene, ki delo opravljajo hibridno? Če se soočate s izzivi sodelovanja in produktivnosti pri hibridnem delu, potem je to predavanje kot nalašč za vas! Na predavanju boste spoznali, kako različne generacije pristopajo k hibridnemu delu in kaj so njihove glavne potrebe in pričakovanja, kar vam bo omogočilo razumevanje zaposlenih ter prispevalo k izboljšanju sodelovanja in produktivnosti hibridnega dela. Pridobili pa boste tudi praktične nasvete in strategije za učinkovito upravljanje in vodenje hibridnega dela.  

O predavateljici: Dr. Živa Veingerl Čič  je doktorirala s področja upravljanja individualne uspešnosti zaposlenih. Ima več kot dvajset let izkušenj v poslovnem sektorju na področju trženja, komuniciranja, svetovanja  in kadrovskega menedžmenta. Je certificirana trenerka in certificirana coachinja.

Pri predmetih, ki jih poučuje povezuje teoretično znanje s praktičnimi izkušnjami s ciljem razvijanja potencialov in kritičnega razmišljanja posameznikov ter skupin. Navdihuje jo usmerjenost na posameznika in njegov napredek ter razvoj organizacij. Študentje so jo nagradili z nazivom naj učiteljice leta 20/21.

 


DOBA Fakulteta kot sodobna in moderna fakulteta, prejemnica mnogih nagrad na področju inovativnosti in izobraževanja, širi znanje in tako izpolnjuje svoje poslanstvo. Letno organiziramo več kot 20 brezplačnih izobraževalnih dogodkov.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo