DOBA znanja

Spremljajte naše novice

Sodobno voditeljstvo - zakaj ljudje (zares) naredijo razliko?

15. marec 2018
Kako prepoznati talente, kako poskrbeti za njihov ustrezni razvoj in kako upravljati z njihovo kariero? S temi vprašanji se srečujejo tudi naši študenti online študija, ki jim predava mag. Klemen Žibert.

Konkurenčne prednosti podjetja že dolgo več ne črpajo iz strojev, opreme in kapitala, temveč (pravo) konkurenčno prednost predstavljajo zaposleni.

Integralni del sodobnega voditeljstva postaja strateško upravljanje z zaposlenimi oziroma človeškimi viri podjetja. Kako prepoznati talente, kako poskrbeti za njihov ustrezni razvoj in kako upravljati z njihovo kariero? Odgovori na ta in še mnoga vprašanja dajejo odgovore na sodobne izzive poslovnega okolja.

Predavatelj: mag. Klemen Žibret

Mag. Klemen Žibret je izkušen manager, kadrovski strokovnjak, svetovalec, predavatelj in trener. V svoji dosedanji karieri je opravljal vodstvena in vodilna delovna mesta v gospodarstvu v slovenskih in tujih družbah na področju vodenja in organiziranja, upravljanja s človeškimi viri, svetovanja, prodaje ter razvoja zaposlenih. Na DOBA Fakulteti je v online študiju nosilec predmetov področja vodenja in ravnanja z ljudmi ter organizacije in managementa.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo