DOBA znanja

Spremljajte naše novice

Webinar Kariernega centra: Work-life balance kot osnova stabilne kariere

11. marec 2022

V preteklosti je bila meja med službenim in osebnim življenjem jasno začrtana, sedaj pa se večkrat zgodi, da poslovno življenje konkretno vpliva na aspekte osebnega življenja.

Z razvojem tehnologije, ki nam omogoča stalno povezavo z službenim okoljem tudi ko smo doma, lahko zabriše poklicne in osebne meje. Razmisliti moramo o svojem odnosu do službe in o načinih, kako vzpostaviti bolj zdravo ravnovesje. 

Predavateljica Višje strokovne šole DOBA, ga. Zinka Kosec, je na webinarju predstavila kaj je work-balance in zakaj je pomemben, kako vzdrževati work-life balance pri delu od doma, kako v različnih okoliščinah ohranjati začrtano smer in kaj se na tem področju pričakuje v prihodnosti. 

V okviru Kariernega centra na DOBI pomagamo študentom in diplomantom načrtovati razvoj kariere kot integriranega in vseživljenjskega procesa odločanja. Skozi celotno leto tako organiziramo usposabljanja in izobraževanja, ki usmerjajo njihove zaposlitvene potenciale. V okviru Kariernega centra DOBE študentom in diplomantom objavljamo tudi informacije o aktualnih razpisih delovnih mest, informacije v zvezi s kariernimi in zaposlitvenimi sejmi, omogočamo pa jim tudi osebno ali online karierno svetovanje. 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo