DOBA znanja

Spremljajte naše novice
Objavljeno v: Webinarji

Webinar SMART AKADEMIJE: Novi trendi v marketingu in komuniciranju s potrošniki

22. junij 2021
Nova realnost je z omejitvami spremenila pravila igre, pospešila digitalizacijo in poskrbela za razvoj novih marketinških trendov in načinov komuniciranja s potrošniki in bolj kot kadarkoli se je pokazalo, da uspešen nastop na trgih ni možen brez razumevanja kupcev, poznavanja njihovih potreb, navad, mnenj in stališč ter nakupnega vedenja.

Vodje marketinga, zaposlene v oddelkih za marketing, urednike spletnih strani, urejevalce vsebin … skratka vse, ki želite spoznati, kateri so najaktualnejši trendi v komuniciranju ter kako trenutne izzive trženja spremeniti v priložnosti, vabimo, da si ogledate webinar, ki smo ga izvedli v okviru SMART AKADEMIJE:

Novi trendi v marketingu in komuniciranju s potrošniki

Webinar je izvedla dr. Tina Vukasović, visokošolska učiteljica na DOBA Fakulteti, kjer predava predmete s področja strateškega marketinga, blagovnih znamk, raziskovanja vedenja potrošnikov, obnašanja strank, menedžmenta v prodaji in marketingu … Dr. Tina Vukasović je bila po mnenju študentov DOBA Fakultete že večkrat izbrana za naj učiteljico leta.  

 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo