Naše posebnosti in prednosti

DOBA Fakulteta danes

Naše posebnosti in prednosti

DOBA Fakulteta je sodobna poslovna šola po meri posameznika. Odlikujejo nas tradicija, strokovnost, kvaliteta, edinstven online študij in družbena odgovornost.

Online študij z mednarodno akreditacijo je regionalni zmagovalec

Kot prvi v Sloveniji smo že leta 2000 zaznali potrebe zaposlenih in mladih, ki iščejo dostopne in fleksibilne načine izobraževanja. Vnašanja svetovnih trendov, uresničevanja potreb in pričakovanj potencialnih študentov smo se lotili inovativno in svojstveno, zato smo danes regionalni zmagovalec na področju online izobraževanja.  Mednarodna akreditacija UNIQUe in mednarodni certifikat EOCCS potrjujeta, da poteka online študij na naši fakulteti po visokih mednarodnih standardih.

 

Inovativno učenje z globalno perspektivo

Namesto klasičnih akademskih pristopov je študij aktiven z interakcijo med študenti in učitelji za razvoj osebnih in strokovnih kompetenc. Napredno kritično razmišljanje in najboljše svetovne prakse, mreženje, lokalna, regionalna in globalna partnerstva omogočajo razvijanje edinstvenih sposobnosti posameznika.

 

Usmerjenost v menedžment

Študente pripravljamo na poklice prihodnosti, ko bodo menedžerska znanja še kako pomembna. Razvijamo znanja in kompetence menedžerjev za udejanjanje dinamičnega in strateško usmerjenega  podjetja, organizacije, sektorja.

 

 

Sodelovanje s podjetji

Bistvo študija je takojšna uporabnost v praksi. Učitelji ne učijo teorije iz knjig, ampak so vrhunski strokovnjaki iz prakse, ki pri študentih spodbujajo radovednost, kritično razmišljanje, raziskovanje in izkustveno učenje. Študentje se tako med študijem srečujejo s konkretnimi primeri iz podjetij in organizacij in med študijem pripravijo več kot 12 praktičnih primerov.

 

Študij zanimiv za vse, ki živijo in delajo v tujini

Online študij omogoča popolno fleksibilnost in neodvisnost od kraja bivanja. Zato je vedno bolj privlačen za vse, ki delajo in živijo v tujini. Študenti in diplomanti DOBA Fakultete študirajo iz 46 držav sveta.

 

 

Celostna podpora 7 dni v tednu

Model celostne podpore, ki smo ga razvili na Dobi, vključuje svetovanje pred vključitvijo v študij, svetovanje in tehnično pomoč med študijem, mentorstvo pri predmetih, psihološko in karierno svetovanje. Podporo pa poleg profesorjev in mentorjev ter strokovnih sodelavcev nudijo tudi študijski kolegi višjih letnikov in diplomanti. E-indeks, e-referat, SMS-obveščanje in druga najsodobnejša komunikacijska orodja ustvarjajo odlične pogoje za študij in komunikacijo.
Organizacija študija, pozornost ob vstopu novincev, skrb za prehodnost, vzpostavljen tutorski sistem, so razlogi, da študentje študij tudi v roku uspešno zaključijo.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo