Podpora pri online študiju

Uveljavljen, preizkušen in edini mednarodno akreditiran online študij v Sloveniji

Podpora pri online študiju

Pri online študiju na DOBI res nikoli ne boste sami. Stremimo k vašemu uspehu, zato vam je med študijem na voljo celostna podpora, od mentorjev do visokošolskih učiteljev, akademskih svetovalcev in vodij programov. To je študij po najvišjih mednarodnih standardih, ki vam zagotavlja uspeh.

Tim DOBA Fakultete - z vami do vašega uspeha

Z vami bodo strokovni sodelavci, več kot 100 visokošolskih učiteljev in več kot 150 online mentorjev, ki jih vodita ter strokovno spremljata dekan in direktorica fakultete. 

Oglejte si video predstavitev, kako poteka podpora študentom z vidika akademske svetovalke, visokošolskega učitelja, online mentorja in informatika. 

Visokošolski učitelji

Visokošolski učitelji DOBA Fakultete so vrhunski strokovnjaki, ki poznajo razliko med teorijo in resničnim življenjem. Zaposleni so na vodilnih mestih v gospodarstvu in negospodarstvu ter prenašajo svoje bogate praktične izkušnje v študijski proces. So učitelji, ki dodajo znanju nekaj več, ravno to pa je pomembno za delovanje in odločanje v prihodnosti.

Online mentorji

Online mentor je strokovni sodelavec s področja predmeta in spremlja manjše število študentov (do 40). Je oseba, ki je s študenti vse dneve izvedbe predmeta, ne glede na to, ali je delovni dan, vikend ali praznik. Študente motivira, spremlja, jih opomni na roke za oddajo naloge, na webinarje in jih spodbuja, da si med seboj pomagajo. Vsi online mentorji so si pridobili certifikat o usposobljenosti za delo online mentorja na DOBI. Več preberite v članku Online mentorji so pri online študiju zelo pomembni.

Akademski svetovalci

Akademski svetovalci spremljajo študente med študijem, jih usmerjajo in motivirajo za proaktiven pristop k študiju ter zaključku študija. V primeru izjemnih težav, v katerih se znajdejo študenti, v sodelovanju z njimi opredelijo študijsko pot, kar študentom kljub nepričakovanim težavam omogoči zaključek študija. Več o spremljanju študentov na >>DOBA Fakulteti.

Vodje programov

Vodje študijskih programov skrbijo za koordinacijo izvajanja študijskega procesa, ki vključuje vse ključne deležnike pedagoškega procesa: visokošolske učitelje, online mentorje in študente. Skrbijo za komunikacijo z vsemi omenjenimi deležniki s ciljem večje učinkovitosti, preglednosti študijskega procesa in večje individualizacije pri informiranju in svetovanju.

Referat za študentske zadeve

Strokovni sodelavci v referatu za študentske zadeve skrbijo za prijavno vpisni postopek in izdajo vseh potrebnih potrdil ter dokumentov. So hitri, ažurni in predvsem usmerjeni k iskanju rešitev. 

IT svetovanje

IT podpora zagotavlja vse pogoje, da sistemi in programska oprema za študij delujejo brezhibno. Študentom je tako zagotovljen dostop do aktualnih informacij in gradiv, povezanih s študijem, kadar koli in kjer koli – po načelu 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Informatiki na fakulteti nudijo stalno tehnično pomoč in svetovanje po telefonu ali e-pošti. 

 

Danijel Puklavec,

online mentor
Mentorji smo študentovi soigralci. »Žoge znanja« moramo tako podajati, da jih študenti z lahkoto vržejo v koš ali brcnejo v gol, kar pomeni njihovo zmago, torej uspešen zaključek predmeta.

Danijel Puklavec,

online mentor
Mentorji smo študentovi soigralci. »Žoge znanja« moramo tako podajati, da jih študenti z lahkoto vržejo v koš ali brcnejo v gol, kar pomeni njihovo zmago, torej uspešen zaključek predmeta.
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli