Novice

Spremljajte naše novice
30. junij 2018

Mednarodna akreditacija Dobinega modela online študija

DOBA Fakulteta je kot prva visokošolska institucija v Sloveniji in širši regiji pridobila mednarodno akreditacijo UNIQUE in mednarodni certifikat EOCCS. To je potrditev, da e- študij na naši fakulteti poteka po visokih mednarodnih standardih.

DOBA Fakulteta je edina fakulteta z dvema mednarodnima akreditacijama kakovosti online študija v jugovzhodni Evropi.

Zakaj je mednarodna akreditacija pomemben dosežek za DOBA Fakulteto, naše študente, diplomante, učitelje, online mentorje in partnerje?

  1. To je potrditev, da online študij na naši fakulteti poteka po visokih mednarodnih standardih, ki jih priznava mednarodno okolje.
  2. Za vse poslovne in akademske partnerje fakultete je zagotovilo, da imajo v fakulteti partnerja, zavezanega najvišji kakovosti na področju online izobraževanja.
  3. Za fakulteto in za njene pedagoške in strokovne sodelavce je potrditev odličnosti Dobinega modela online študija in prisotnosti vrhunskega know-howa na področju online izobraževanja.
  4. Fakulteta se s tem umešča med najkakovostnejše izvajalke online izobraževanja v Evropi in ji prinaša konkurenčno prednost pred sorodnimi šolami v regiji.

Online študij na DOBA Fakulteti

DOBA Fakulteta deluje že od leta 2003. V tem času je razvoj gradila na petih ključnih temeljih: inoviranje, nova znanja, nove tehnologije, kakovost in mednarodno sodelovanje. Danes izvaja 5 dodiplomskih in pet podiplomskih magistrskih programov ter doktorski študijski program v obliki e-študija v štirih jezikih. Online študij DOBA Fakulteta izvaja že od začetka delovanja,  Dobin model online študija je rezultat njenega lastnega strokovnega in raziskovalnega dela. DOBA Fakulteta je prva in edina visokošolska ustanova v Sloveniji, ki  izvaja online študij, ki je v celoti spletno podprt, s tem vnaša v slovenski visokošolski prostor najsodobnejše izobraževalne trende.

Vsako leto na DOBA Fakulteti študira več kot 1.200 študentov, od tega kar 98 % online. Študenti študirajo iz 46 različnih držav širom sveta. Ker se kakovost visokošolske institucije meri po kakovosti znanja njenih diplomantov in posledično njihovi zaposljivosti, so še posebej ponosni na visok odstotek diplomantov in njihovo uspešnost: 64 % diplomantov po zaključku študija namreč doživi spremembe v svoji karieri in osebni rasti. Ti rezultati kažejo na kakovost in praktičnost študija ter so obveza in spodbuda za delo DOBA Fakulteta v prihodnje.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli