Zgodbe diplomantov

Alumni in kariera

Zgodbe diplomantov

Naši diplomanti pišete uspešne poslovne in osebne zgodbe. Naloga Alumni kluba je tudi promocija dosežkov in poslovnih poti diplomantov online študija.

Boštjan Gorenšek

Uspešen mlad podjetnik

Da lahko z dobro idejo, veliko vztrajnosti in dobrem timskem delu doživiš uspeh, je dokazal Boštjan Gorenšek, ki je tekom študija napisal svojo podjetniško pravljico Pravljično vas Leše. V letu 2017 pa je  začel pisati novo zgodbo o uspehu: Junc Beef Jerkey, ki jo predstavljajo v akciji Štartaj Slovenija.

 

Jernej Damjan

Združil je šport in znanje

Da lahko kljub vrhunskemu športu tudi uspešno študirate, dokazuje naš uspešen smučarski skakalec Jernej Damjan. Jernej se zaveda, da je aktualno znanje ključno za razvoj njegove kariere tudi po zaključku skakanja, zato je že med  študijem skočil tudi v podjetniške vode.

 

Ana Božič

Mama, podjetnica, umetnica, pisateljica, gasilka ...

Ana je takoj po diplomi zavihala rokave in pridobljeno znanje preizkusila v praksi. Poleg redne zaposlitve v vrtcu je odprla lastno podjetje in izdala svojo prvo knjigo "Od rojstva brez plenic". Knjiga je med mladimi mamicami pravi hit. Danes Ana v Sloveniji in na Hrvaškem izvaja delavnice za mlade mamice.

 

Enej Gradišek

Od podjetniške ideje do realizacije skozi magistrsko nalogo

Enej Gradišek je ambiciozen podjetnik, ki je bil med študijem vpet med redno službo v lekarni in svojim lastnim podjetjem. V njegovi magistrski nalogi Snovanje in lansiranje blagovne znamke, se je ukvarjal z razvojem svojega produkta, aplikacijo GSpot.

 

Anja Vogrič

Povezovalka in kreatorka zgodb

Anja vsak dan uresničuje svoje sanje. Ena izmed ključnih prelomnic je zagotovo stvaritev lastnega produkta "In-Sight Glass". Letos smo jo spremljali kot soustvarjalko odmevne družbenoodgovorne akcije Ustavi.se.

 

Miha Rebolj

Včasih profesionalni športnik, danes podžupan

Miha Rebolj se je v času profesionalne športne kariere vpisal v online študij in kmalu uspešno pridrsal do konca. S športnimi in študijskimi izkušnjami je postal danes pomemben akter na Jesenicah, kjer županu pomaga pri njegovem delu ter opravlja posamezne naloge iz njegove pristojnosti, za katere je pooblaščen.

 

Finka Karan

Po 25 letih dela na menedžerkih položajih, našla srečo v torticah

Finka Keran se je po 25 letih dela na visokih menedžerskih pozicijah odločila za spremembo kariere. V Zagrebu je odprla je svojo lastno slaščičarno Cukarino Cafe, kjer tedensko goste razveseljuje z okusnimi sladicami. 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo