Domov > Magistrski programi > Program Mednarodno poslovanje

Program Mednarodno poslovanje

Podiplomski magistrski program Mednarodno poslovanje za vse, ki želite izpopolniti svoja znanja ali nadgraditi svojo izobrazbo z vodstvenimi menedžerskimi znanji. Vabimo vas v inovativen in sodoben magistrski program za konkurenčnost in trajnostno rast podjetja.

Uresničite nove poslovne ideje.

Podiplomski magistrski program Mednarodno poslovanje je odličen program za razumevanje poslovnega sveta, za vodenje inovacijskih procesov in mreženje ter osnova za mednarodno kariero.
Z edinstvenimi vsebinami s področja poslovanja v mednarodnem in multikulturnem okolju, pozitivne psihologije, kreativnosti in inovativnosti, pa tudi spoznavanja slovanske kulture skozi ruščino in azijske kulture in kitajščino boste vi in vaše podjetje konkurenčni.

Trendovske kompetence, ki jih boste pridobili med študijem

Visokošolski učitelji v programu so priznani strokovnjaki na svojem področju. Z njihovo pomočjo boste pridobili znanja in razvili kompetence za osebno rast in poklicno življenje. Sodelovali boste tudi na srečanjih z odmevnimi gostujočimi predavatelji iz prakse. Visokošolski učitelji pri svojem delu uporabljajo sodobne pedagoške pristope, ki spodbujajo aktivno in sprotno delo.

Program nudi priložnosti za:

Želite biti na tekočem o programu in vpisu? Izpolnite informativno prijavo.

Pričakujemo motivirane posameznike, ki ...

Naši diplomanti delijo z nami številne uspešne zgodbe:

Zaključek programa

Študij boste zaključili s pripravo in zagovorom magistrske naloge ter si tako pridobili diplomo in strokovni naslov magister/magistrica poslovnih ved. Izobrazba, ki si jo boste pridobili vam omogoča nadaljevanje študija na doktorskih študijskih programih 3. bolonjske stopnje.

NOVO! Za širitev in krepitev poslovnih vezi v tujini se lahkoodločite za študij magistrskega programa Mednarodno poslovanje v celoti v angleškem jeziku. Študirali in sodelovali boste s študenti iz različnih držav in celin, spoznavali boste gospodarstva drugih držav, bili deležni medkulturne komunikacije in še veliko več. Vpisni pogoji so enaki kot za vpis v program v slovenskem jeziku.

Informacije o programu

Vrsta programa: podiplomski magistrski program
Stopnja: 2. bolonjska stopnja
Raven izobrazbe SOK: 8
Jeziki izvajanja: slovenski, angleški, srbski, hrvaški
Trajanje programa: dve leti (120 ECTS)
Način izvedbe študija: online študij
Strokovni naslov: magister/magistrica poslovnih ved, okrajšava: mag. posl. ved
Izbira modula:

Modul Poslovanje v mednarodnem in multikulturnem okolju
Modul Konkurenčnost skozi kreativnost in inovativno poslovanje

Print