Vključitev v študij

Začetek študija že februarja 2023

Vključitev v študij

Vstopite v leto 2023 z novimi cilji, uspešnimi koraki in zmagovalno odločitvijo – odločitvijo za študij. Na DOBA Fakulteti vam omogočamo, da s študijem začnete že 20. februarja. Število mest je omejeno!

Informiranje o študiju

Pomembno je, da se o online študiju in izbranem programu dobro informirate - le tako bomo lahko tudi mi izpolnili vaša pričakovanja. Ob informativnih dneh so vam na voljo tudi osebno svetovanje, pregled učnega okolja, predstavitev online študija, pri odločitvi pa vam lahko pomagajo tudi uspešne zgodbe naših diplomantov in mnenja študentov

Pridružite se nam na informativnih dnevih 9. 15. in 17. februarja>>

Kako poteka vključitev

Dodatni razlogi, zakaj se vključiti v študij že februarja

Manjša skupina
Za vključitev v program v mesecu februarju je bistveno manj prostih mest kot za vpis jeseni.

Do 300,00 EUR znižana šolnina za prvi letnik
Vsi, ki se boste vključili v študij sedaj, boste lahko uveljavljali popust v višini 200,00 EUR, diplomanti Dobe kar 300,00 EUR.  

Brez stroškov magistrske naloge
Če boste magistrsko nalogo oddali do septembra 2025, boste oproščeni kar 749,00 EUR plačila stroškov magistrske naloge. Velja za študente magistrskega programa.

Programska ponudba za vključitev v študij v februarju 2023

Vključitev v dodiplomski program Uporabna psihologija, magistrski program Psihologija in doktorski program Inovacije in trajnostno poslovanje v digitalni družbi s pričetkom v februarju ni možna. Razpis za vpis za programe za študijsko leto 2023/2024 bo objavljen naknadno.  

Izpolnite prijavo

Obvezna dokazila ob prijavi:

  • Dodiplomski programi: končana štiriletna srednja šola: (k prijavi priložite sken zaključnega SŠ spričevala)
  • Magistrski programi: zaključen študij vsaj prve stopnje v obsegu 180 ECTS točk (k prijavi priložite sken diplome ali potrdila o diplomiranju)

Najpogostejša vprašanja

Kdaj bom zaključil študij in diplomiral, če se vključim v dodiplomski študij?
V kolikor boste aktivnosti opravljali redno in sproti ter bili pri tem uspešni se za vas predvideva zaključek študija v času trajanja programa. Torej, če začnete študirati februarja 2023 v 1. letniku dodiplomskega programa, boste študij zaključili predvidoma marca 2026.

Kdaj bom zaključil študij in diplomiral, če se vključim v magistrski študij?
V kolikor boste aktivnosti opravljali redno in sproti ter bili pri tem uspešni se za vas predvideva zaključek študija v dveh letih. Torej, če začnete študirati februarja 2023, boste študij zaključili predvidoma aprila 2025 in takoj začeli s pripravo magistrske naloge (lahko že prej).

Ali lahko že sedaj koristim status študenta?
Ker ne boste vpisani v študijsko leto 2022/2023 kot študent, vam pravice iz statusa študenta (študentsko delo, zavarovanje …) ne pripadajo. Pravice boste lahko začeli uveljavljati potem, ko boste uredili vpis v študijsko leto 2023/2024, status bo veljaven od 1. oktobra 2023 naprej. V tem času opravljate predmete kot občan.

Jernej Damjan,

diplomant marketinga
Vedno sem si želel študirati ampak ob moji odsotnosti je bilo to nemogoče. Online študij na DOBA Fakulteti pa mi je to omogočil. Za študij sem potreboval le dostop do interneta in veliko motivacije.

Jernej Damjan,

diplomant marketinga
Vedno sem si želel študirati ampak ob moji odsotnosti je bilo to nemogoče. Online študij na DOBA Fakulteti pa mi je to omogočil. Za študij sem potreboval le dostop do interneta in veliko motivacije.
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo