Vključitev v študij

Začetek študija že februarja 2022

Vključitev v študij

Vašo motivacijo in ambicioznost na DOBA Fakulteti podpiramo, zato vam s študijem ni treba čakati na jesen – začnite že februarja 2022.

To za vas pomeni, da boste kar pol leta pred drugimi, ki se bodo v študijskem letu 22/23 vpisali, začeli študirati in seveda ob rednem ter uspešnem delu tudi prej zaključili. Ker gre za posebno ponudbo, je število mest omejeno (50), prav tako je omejena ponudba programov, za vas pa smo pripravili tudi posebne plačilne ugodnosti.

Informiranje o študiju

Pomembno je, da se o online študiju in izbranem programu dobro informirate - le tako bomo lahko tudi mi izpolnili vaša pričakovanja. Ob informativnih dneh so vam na voljo tudi osebno svetovanje, pregled učnega okolja, predstavitev online študija, pri odločitvi pa vam lahko pomagajo tudi uspešne zgodbe naših diplomantov in mnenja študentov

Pridružite se nam na informativnih dnevih>>

Kako poteka vključitev

Programska ponudba za vključitev v študij v februarju 2022

Vključitev v dodiplomski program Uporabna psihologija in magistrski program Psihologija s pričetkom v februarju ni možna. Razpis za vpis v oba programa za študijsko leto 2022/2023 bo objavljen naknadno.  

Izpolnite prijavo

        

Obvezna dokazila ob prijavi:

  • Dodiplomski programi: končana štiriletna srednja šola: (k prijavi priložite sken zaključnega SŠ spričevala)
  • Magistrski programi: vsaj zaključen študij prve stopnje v obsegu 180 ECTS točk (k prijavi priložite sken diplome ali potrdila o diplomiranju)

 

Če ste se odločili za 100% online študij ter izbrali sodobno in k posamezniku usmerjeno fakulteto, čestitamo. 

 

Najpogostejša vprašanja

Kdaj bom zaključil študij in diplomiral, če se vpišem v dodiplomski študij?
V kolikor boste aktivnosti opravljali redno in sproti ter bili pri tem uspešni se za vas predvideva zaključek študija v času trajanja programa. Torej, če začnete študirati februarja 2022 v 1. letniku dodiplomskega programa, boste študij zaključili predvidoma marca 2025.

Kdaj bom zaključil študij in diplomiral, če se vpišem v magistrski študij?
V kolikor boste aktivnosti opravljali redno in sproti ter bili pri tem uspešni se za vas predvideva zaključek študija v dveh letih. Torej, če začnete študirati februarja 2022, boste študij zaključili predvidoma aprila 2024 in takoj začeli s pripravo magistrske naloge (lahko že prej).

Ali lahko že sedaj koristim status študenta, če nisem zaposlen?
Ker ne boste vpisani v študijsko leto 2021/2022 kot študent, vam pravice iz statusa študenta (študentsko delo, zavarovanje …) ne pripadajo. Pravice boste lahko začeli uveljavljati potem ko boste uredili vpis v študijsko leto 2022/2023, status bo veljaven od 1. oktobra 2022 naprej.

Jernej Damjan,

diplomant marketinga
Vedno sem si želel študirati ampak ob moji odsotnosti je bilo to nemogoče. Online študij na DOBA Fakulteti pa mi je to omogočil. Za študij sem potreboval le dostop do interneta in veliko motivacije.

Jernej Damjan,

diplomant marketinga
Vedno sem si želel študirati ampak ob moji odsotnosti je bilo to nemogoče. Online študij na DOBA Fakulteti pa mi je to omogočil. Za študij sem potreboval le dostop do interneta in veliko motivacije.
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo