Vključitev v študij

Začetek študija že februarja 2024

Vključitev v študij

Vstopite v leto 2024 z novimi cilji, uspešnimi koraki in zmagovalno odločitvijo – odločitvijo za študij. Število mest je omejeno!

Informiranje in svetovanje 

Pomembno je, da se o online študiju in izbranem programu dobro informirate - le tako bomo lahko tudi mi izpolnili vaša pričakovanja. Ob informativnih dneh so vam na voljo tudi osebno svetovanje, pregled učnega okolja, predstavitev online študija in brošure, pri odločitvi pa vam lahko pomagajo tudi uspešne zgodbe naših diplomantov in mnenja študentov

Prijave so v teku do 15. 2. oz. do zapolnitve prostih mest. Oddajte informativno prijavo.

Programska ponudba za vključitev v študij v februarju 2024

DODIPLOMSKI PROGRAMI

MAGISTRSKI PROGRAMI

Vključitev v dodiplomski program Uporabna psihologija, magistrski program Psihologija in doktorski program Inovacije in trajnostno poslovanje v digitalni družbi s pričetkom v februarju ni možna. Razpis za vpis v programe za študijsko leto 2024/2025 bo objavljen naknadno. 


Kako boste študirali?

Študirali boste v celoti online, po Dobinem modelu online študija in edinem online študiju v Sloveniji, katerega kakovost je potrjena z dvema mednarodnima akreditacijama. 

Online študij na DOBA Fakulteti študentom ponuja veliko več kot le posnetke predavanj in suhoparne naloge, poslane po e-pošti. Strukturirano in stabilno okolje, usmerjanje in motiviranje študentov s strani profesorjev in online mentorjev ter njihova izjemna ODZIVNOST ter POVRATNE INFORMACIJE na vsako opravljeno nalogo, do potankosti dovršeno preverjanje in ocenjevanje in podpora akademskega svetovalca pri študiju ... je le nekaj značilnosti Dobinega modela online študija. Ena od pomembnih prednosti je tudi priprava na online študij, saj bomo pred prvim predmetom za vas izvedli uvajalne dni, da spoznate učno okolje in orodja za nemoten študij. Med študijem vam bomo ves čas nudili strokovno in tehnično podporo. 


Izpolnite prijavo

Obvezna dokazila ob prijavi: 

Vpis v 1. letnik dodiplomskih programov: skeniran dokument o zaključeni 4-letni srednji šoli (spričevalo o maturi ali poklicni maturi)
Vpis v 2. letnik dodiplomskih programov: skeniran dokument o zaključeni višji šoli ali skeniran dokument o zaključeni srednji šoli + potrdilo o opravljenih izpitih prehodne fakultete (če se vpisujete v višji letnik na podlagi nezaključene fakultete po merilih za prehode)
Vpis v 1. letnik magistrskega programa: skeniran dokument o zaključenem študiju najmanj prve stopnje (sken diplome ali potrdila o diplomiranju) in potrdilo o opravljenih izpitih ali priloga k diplomi


Najpogostejša vprašanja 

Kdaj bom zaključil študij in diplomiral, če se vključim v dodiplomski študij?
V kolikor boste aktivnosti opravljali redno in sproti ter bili pri tem uspešni se za vas predvideva zaključek študija v času trajanja programa. Torej, če začnete študirati februarja 2024 v 1. letniku dodiplomskega programa, boste študij zaključili predvidoma marca 2027.

Kdaj bom zaključil študij in diplomiral, če se vključim v magistrski študij?
V kolikor boste aktivnosti opravljali redno in sproti ter bili pri tem uspešni se za vas predvideva zaključek študija v dveh letih. Torej, če začnete študirati februarja 2024, boste študij zaključili predvidoma aprila 2026 in takoj začeli s pripravo magistrske naloge (lahko že prej).

Ali lahko že sedaj koristim status študenta?
Ker ne boste vpisani v študijsko leto 2023/2024 kot študent, vam pravice iz statusa študenta (študentsko delo, zavarovanje …) ne pripadajo. Pravice boste lahko začeli uveljavljati potem, ko boste uredili vpis v študijsko leto 2024/2025, status bo veljaven od 1. oktobra 2024 naprej. V tem času opravljate predmete kot občan.

Jernej Damjan,

diplomant marketinga
Vedno sem si želel študirati ampak ob moji odsotnosti je bilo to nemogoče. Online študij na DOBA Fakulteti pa mi je to omogočil. Za študij sem potreboval le dostop do interneta in veliko motivacije.

Jernej Damjan,

diplomant marketinga
Vedno sem si želel študirati ampak ob moji odsotnosti je bilo to nemogoče. Online študij na DOBA Fakulteti pa mi je to omogočil. Za študij sem potreboval le dostop do interneta in veliko motivacije.
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli