Dogodki

Kaj se dogaja na fakulteti

Konferenca: Krepitev digitalnih kompetenc ranljivih skupin za izboljšanje zaposljivosti in višjo dodano vrednost na trgu dela

Vabimo vas na konferenco ob zaključku Ciljnega raziskovalnega projekta, na kateri bomo spregovorili o rezultatih, izkušnjah in dolgoročnih učinkih projekta za izboljšanje zaposljivosti ranljivih skupin na trgu dela. 

Nova tehnologija spreminja nove načine dela in življenja. V Sloveniji digitalne kompetence za izboljšanje zaposljivosti na trgu dela najbolj primanjkujejo nižje izobraženim in starejšim, ki imajo tudi manj priložnosti in motivacije za pridobivanje kompetenc, prav tako pa so v izobraževanje manj vključeni.

Vse te in podobne probleme smo proučevali v okviru Ciljnega raziskovalnega projekta »Krepitev digitalnih kompetenc ranljivih skupin za izboljšanje zaposljivosti in višjo dodano vrednost na trgu dela«, ki ga sofinancirata Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije in Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Republike Slovenije. Projekt se konec oktobra 2021 uspešno zaključuje in ker bi želeli širšo javnost seznaniti s ključnimi rezultati projekta, vas vabimo na zaključno konferenco.

Na konferenci bomo spregovorili o rezultatih, izkušnjah in dolgoročnih učinkih projekta za izboljšanje zaposljivosti ranljivih skupin na trgu dela. Predstavili bomo ključne rezultate projekta, in sicer model krepitve digitalnih kompetenc ter povečanje motivacije za vseživljenjsko učenje in za vstop na trg dela za ranljive skupine. Prav tako smo na konferenco povabili predstavnika Zavoda za zaposlovanje RS ter druge pomembne strokovnjake.

Program konference si lahko ogledate tukaj >>

Ogled posnetka konference >>>

Dogodek je zaključen.

 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli