Dogodki

Kaj se dogaja na fakulteti

Tradicionalna dobrodelna akcija na Dobi

V decembrskem času pogosto postanemo sentimentalni in prepoznamo kako srečni smo lahko, da imamo okrog sebe prave ljudi. Vsi pa žal nimajo takšne sreče. Verjetno bi si vsi želeli svet, kjer otroci ne bi bili primorani preživljati svojih dni v Materinskem domu in sprejemati pomoči, ker so žrtve nasilja in zlorab. A glede na realnost v kateri živimo, smo lahko vsaj malo pomirjeni, da obstajajo ustanove in programi, ki opravljajo plemeniti poslanstvo nudenja pomoči in svetovanja.

Ste vedli, da je v Materinskem domu Maribor do danes bivalo že 450 oseb? Da je mesečno vključenih v program Svetovalnice za žrtve nasilja in zlorab Maribor že skoraj 150 oseb?

S takšnimi mislimi bomo tudi letos izvedli tradicionalno dobrodelno akcijo in v decembrski dobi dobrodelnosti pomagali otrokom. Z drobnimi stvarmi, kot so knjige, igrače in šolske potrebščine, se bomo potrudili osrečiti otroke iz Materinskega doma in otroke vključene v  program Svetovalnice za žrtve nasilja in zlorab Maribor.

Vabimo vas, da se pridružite akciji zbiranja novih igrač in šolskih potrebščin ter v veliko skrinjo na DOBI prispevate po svojih močeh.

Igrače in šolske potrebščine lahko oddate na sedežu šole DOBA, v glavni avli v prvem nadstropju, v času od 1. 12. do 20. 12. 2017, vsak delavnik, od 8. do 20. ure.

Zbrano bomo podelili otrokom 21. 12. 2017.         

Bi želeli poklon za otroke poslati po pošti? Tudi to lahko storite. Vaše poklone pričakujemo na naslovu DOBA, Prešernova ulica 1, 2000 Maribor. Če želite, lahko paket pošljete tudi na naše stroške (ob pošiljanju opozorite, da bo stroške pošiljanja poravnal prejemnik).

In če boste vi kaj podarili otrokom, bo DOBA nekaj podarila tudi vam. Vsi, ki boste prispevali poklon za otroke, boste sodelovali v žrebanju za praktične nagrade (ne pozabite torej pripisati svojih podatkov).

Sodelujte v dobi dobrodelnosti in pomagajte k ohranjanju radosti in optimizma v otroških srcih.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo