Dogodki

Kaj se dogaja na fakulteti

Webinar Kompetenčnega centra DOBA Fakultete: Kaj je dobra usmerjevalna povratna informacija in različni načini podajanja

V webinarju bo dr. Marko Divjak, visokošolski učitelj DOBA Fakultete z dolgoletnimi izkušnjami v izobraževanju online, predstavil namen in vrste povratne informacije ter pojasnil povezavo med podajanjem povratne informacije in kriteriji preverjanja in ocenjevanja znanja. Prav tako bo predstavil različne načine/oblike podajanja povratne informacije ter udeležence seznanil s splošnimi principi in nekaterimi konkretnimi napotki za podajanje kakovostne povratne informacije študentom.

Webinar je namenjen visokošolskim učiteljem in online mentorjem DOBA Fakultete ter Višješolskim predavateljem DOBE.


Kompetenčni center DOBA Fakultete

DOBA Fakulteta je pred štirimi leti ustanovila prvi Kompetenčni center v Sloveniji, v okviru katerega študentje, visokošolski učitelji in online mentorji pridobivajo znanja s področja kompetence »učenje učenja« in kompetenc, potrebnih na področju uspešnega online učenja in poučevanja. Online študij zahteva vrsto kompetenc tudi od pedagoškega kadra, ki je soudeležen pri izvajanju tega načina študija, od visokošolskih učiteljev in online mentorjev. V okviru Kompetenčnega centra na fakulteti razvijamo tudi programe za razvoj kompetenc visokošolskih učiteljev in online mentorjev za izvajanje online študija.

Več informacij o kompetenčnem centru je na voljo na linku.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo