Mednarodna konferenca 2019

Prva mednarodna konferenca o e-izobraževanju v Sloveniji

Mednarodna konferenca 2019

Ob 20-letnici online študija na DOBI se nam pridružite na konferenci, na kateri bodo ugledni mednarodni eksperti predstavili poglobljen pogled na e-izobraževanje, razmišljali o njegovem pomenu in priložnostih, ki ji ponuja za inoviranje ter odpiranje izobraževanja na pragu četrte industrijske revolucije.

Mednarodna strokovna konferenca 2019

Advancing Education: People, Institutions, Technology

7. november 2019, Maribor, Slovenija, Evropa

Namen konference je osvetliti stanje in perspektive e-izobraževanja z vidika kadrovskih potencialov, institucionalnih in regulatornih okvirov ter tehnologije kot bistvenih dejavnikov za uspešno in učinkovito uveljavljanje e-izobraževanja.

Na konferenco prihajajo mednarodni strokovnjaki, ki bodo z vami delili najnovejše trende, izzive, pa tudi nekatere ideje in primere odličnih praks in rešitev na področju e-izobraževanja in inoviranja, ki ga le-to omogoča v različnih okoljih. Vse to boste lahko konkretno uporabili bodisi pri kreiranju politik, strategij, uvajanju e-izobraževanja ali njegovem razvoju in nadgradnji tako v izobraževalnih ustanovah, podjetjih kot drugje.

Zakaj na konferenco

Mednarodni eksperti
Najnovejše globalne trende in perspektive na področju e-izobraževanja bodo z vami delili vrhunski strokovnjaki.

Povezovanje in mreženje
Konferenca nudi odlično priložnost za mreženje tistih, ki ste na področju e-izobraževanja že naredili pomembne preboje, kot tistih, ki ste pred prvimi koraki in iščete usmeritve ekspertov s praktičnimi izkušnjami.

Aktiven dialog                            
Konferenca predstavlja platformo za aktiven dialog udeležencev konference z mednarodnimi eksperti za e-izobraževanje.      

Inspiracija in nove priložnosti
Predstavljeni najnovejši trendi in raznoliki vidiki, izkušnje in prakse ekspertov pa tudi udeležencev, vas bodo inspirirale in vodile k prepoznavanju novih priložnosti in kreiranju sprememb, ki jih e-izobraževanje nudi.

 

 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli