Novice

Spremljajte naše novice
01. april 2019

Aktivno na projektu MASTER@HOME

Naši visokošolski učitelji so konec meseca bili v Litvi na projektnem sestanku projekta Master@home, kjer pripravljajo vsebino in izvedbo dveh mikro master programov.

Erasmus + projekt Master@home (Internationalisation at Home through Online Micro Masters and Virtual Mobility), je večletni, mednarodni, evropski projekt, katerega vodja je Istanbul University (Turčija) in v katerem kot partnerska institucija sodeluje tudi DOBA Fakulteta Maribor (Slovenija) ter Institut za KOMUNIKACISKI STUDII Skopje (Severna Makedonija) in Vytautas Magnus University (Litva).

V okviru triletnega programa bomo projektni partnerji razvili dva mikro master programa - enega s področja inovativnega podjetniškega ekosistema in drugega digitalnega komuniciranja in marketinga. Programa bosta namenjena diplomantom, podjetnikom, podjetnikom začetnikom (start-up-ovcem) in tudi študentom.

Mednarodni tim učiteljev v teh dneh na projektnem sestanku v Litvi pripravlja kurikulum, kakor tudi plan izvedbe omejenih dveh mikro masterjev. Cilj, ki so si ga učitelji zastavili, je, pripraviti sodoben, v prakso usmerjeni mikro master program, ki bo kandidatom omogočil nova, uporabna in mednarodno primerljiva znanja.

        

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo