Novice

Spremljajte naše novice
15. november 2022

Businet konferenca in DOBA Fakulteta: "Moving on together"

Predstavnica DOBA Fakultete se je v začetku novembra udeležila 35. konference združenja poslovnih šol Businet. Konferenca je tokrat potekala v Mainzu, v Nemčiji, pod naslovom “Moving on together”.

Fakulteto je zastopala vodja programov Nina Turčin, ki je skupaj z Griet Barrezeele (University College Leuven-Limburg) izvedla delavnico “Virtual is not individual - should I be lonely in a virtual environment?” V sklopu delavnice sta delili izkušnje in dobre prakse virtualnega timskega dela študentov.

Nina Turčin je prav tako vodila srečanje mednarodne delovne skupine »Internacionalizacija doma«, ki jo od leta 2019 vodi skupaj s kolegom iz Belgije Svenom Cerulusom. Tokratni fokus srečanja je bil na razvoju (medkulturnih) kompetenc neakademskega osebja v terciarnem izobraževanju.

Businet kot mednarodna mreža visokošolskih izobraževalnih institucij nudi izjemne priložnosti mednarodnega povezovanja, sodelovanja na področjih razvoja skupnih programov, projektnih idej in prijav na različne razpise, mednarodnih projektov virtualne mobilnosti, skupnih raziskav … Udeležbe na takšnih konferencah prispevajo k mednarodnemu ugledu fakultete in prenosu dobrih praks, ki imajo neposreden učinek na kakovost delovanja DOBA Fakultete.

DOBA Fakulteta je v mreži prepoznana kot uspešna ustanova in zanesljiva partnerica v mednarodnih projektih, naše izkušnje z online študijem pa visoko cenjene.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli