Novice

Spremljajte naše novice
08. december 2022

Čestitamo diplomantom generacije 2022

Najpomembnejši dogodek vsakega študenta je diplomiranje. To je trenutek ponosa, sreče in veselja vseh – študenta, njegovih bližnjih in seveda fakultete, profesorjev in online mentorjev. V čast nam je, da smo lahko skupaj z diplomanti slavili študijske uspehe in znanje, ki bo zaznamovalo njihovo življenje v prihodnosti.

Na svečani podelitvi diplom 3. decembra smo podelili 200 diplom petnajsti generaciji diplomantom dodiplomskih programov in 34 diplom naši dvanajsti generaciji magistrov.

Najuspešnejši študenti DOBA Fakultete v letu 2022

  • Najboljša diplomantka dodiplomskih programov je Lučka Skubic, diplomantka programa Marketing, družbeni mediji in odnosi z javnostmi, s povprečno oceno 9,9;
  • Najboljša magistrica magistrskih programov je Nevenka Sente, magistrica programa Mednarodno poslovanje, s povprečno oceno 9,6.

Ponosni smo, da skupaj z diplomanti pišemo uspešne akademske zgodbe.

Veseli nas, da so za doseganje svojega cilja izbrali fakulteto DOBA, ki z evropsko vizijo sodi v vrhunsko skupino šol, vodilno fakulteto v razvoju in ponudbi unikatnih študijskih programov ter regionalnega zmagovalca na področju razvoja online izobraževanja. Našemu modelu študija in kakovostnim programom zaupa letno preko 2000 študentov iz Slovenije, Hrvaške in Srbije. Tesni stiki z gospodarstvom in praktična naravnanost naših programov nudi optimalno razmerje med teorijo in prakso.

Vsem iskreno čestitamo! 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo