Novice

Podelitev diplom in nagrad najuspešnejšim diplomantom
21. februar 2022

Čestitamo diplomantom generacije 2021

V čast nam je, da smo lahko skupaj z diplomanti slavili študijske uspehe in znanje, ki bo zaznamovalo njihovo življenje v prihodnosti.

Podelili smo diplome štirinajsti generaciji dodiplomskih programov in sicer: 177 diplomantom iz Slovenije, 75 diplomantom iz Hrvaške in 12 diplomantom iz Srbije. Diplome smo podelili tudi naši enajsti generaciji magistrov, in sicer 40 magistrom iz Slovenije, 27 magistrom iz Hrvaške in 4 magistrom iz Srbije.

Veseli nas, da so za doseganje svojega cilja izbrali fakulteto DOBA, ki z evropsko vizijo sodi v vrhunsko skupino šol, vodilno fakulteto v razvoju in ponudbi unikatnih študijskih programov ter regionalnega zmagovalca na področju razvoja online izobraževanja. Našemu modelu študija in kakovostnim programom zaupa letno preko 1500 študentov iz Slovenije, iz Hrvaške in iz Srbije. Tesni stiki z gospodarstvom in praktična naravnanost naših programov nudi optimalno razmerje med teorijo in prakso.

Ponosni smo, da skupaj z diplomanti pišemo uspešne akademske zgodbe.

A zgodba se tukaj ne zaključi. Znanje je potrebno poglabljati, pri tem pa ne smemo pozabiti na osnovne človekove vrednote. Videti, razumeti in ukrepati v imenu spoznanj renesanse in razsvetljenstva ter temeljnih vrednot človekove svobode, bo neglede na razvoj tehnologij ostala človeška lastnost, ki se je ne smemo odreči. Upamo, da so se študentje s pomočjo študija in razvoja osebnostnih kompetenc, ki so jih pridobili na naši fakulteti, približali tem idealom.

Najuspešnejši študenti DOBA Fakultete v letu 2021

  • Nagrado za najboljšo magistrsko nalogo s potencialom inovacije je prejela Marjeta Bizjak, za nalogo z naslovom Povezovanje javnih naročnikov in ponudnikov hrane na lokalni ravni;
  • Najboljši diplomant dodiplomskih programov je Daniel Lovšin, diplomant programa Poslovanje, s povprečno oceno 9,8;
  • Najboljši magister magistrskih programov je Matej Kalar, magister programa Marketing in prodaja, s povprečno oceno 9,9.

Naj učitelji 2020/2021

  • Študenti dodiplomskih programov so za naj visokošolsko učiteljico izbrali Kristino Mlinarič, nosilko predmeta Jezik stroke in evropske dimenzije;
  • Študenti magistrskih programov so za naj visokošolsko učiteljico izbrali doc. dr. Živo Veingerl Čič, nosilko predmeta Kreativno upravljanje človeških virov za konkurenčne prednosti;
  • Študenti doktorskega programa so za naj visokošolskega učitelja izbrali prof. dr. Ceneta Bavca, nosilca predmeta Izbrana poglavja strateškega vodenja in menedžmenta.

Vsem iskreno čestitamo! 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli