Novice

Spremljajte naše novice
20. junij 2022

DOBA Fakulteta aktivno sodeluje na EDEN konferenci v Talinu

Med 20. in 22. junijem 2022 v Talinu poteka letna konferenca združenja EDEN (European Distance and E-learning Network), evropskega združenja za učenje na daljavo in e-izobraževanje.

Osrednja tema konference je digitalna transformacija izobraževalnih sistemov v Evropi. Digitalni izobraževalni ekosistem je v zadnjih dveh letih v Evropi doživel tako izzive kot tudi spodbude. To stanje je potencial za EDEN kot središče strokovnjakov, ki se ukvarjajo z digitalno preobrazbo izobraževalnih organizacij.

Letošnja konferenca je mišljena kot nadaljevanje prizadevanj EDEN-a za podporo izvajalcem izobraževanja z zagotavljanjem prostora za raziskovanje vprašanj in vpogledov, ki so se pojavili med pandemijo COVID-19.

Na konferenci s prispevkom aktivno sodeluje tudi DOBA Fakulteta. Predstavili bomo članek z naslovom Nadgradnja online študija na DOBA Fakulteti na podlagi modela OOFAT (Advancement of online learning at DOBA Business School on the basis of the OOFAT model), ki so ga pripravili izred. prof. dr. Lea Bregar, Jasna Dominko Baloh in doc. dr. Marko Divjak.

Povezava do spletne strani konference: https://eden2022.tlu.ee/

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli