Novice

Spremljajte naše novice
05. marec 2019

DOBA Fakulteta na konferenci Zlati kamen

Na največjem srečanju občin Slovenije, konferenca Zlati kamen, bo svoj prispevek Celostni pogled na pametna mesta predstavil visokošolski učitelj e-študija v programu Menedžment pametnih mest, dr. Tomislav Rozman.

Dogodek je namenjen vsem, ki vodijo in upravljajo občine in delujejo v javni upravi, javnih podjetjih, zasebnih podjetjih, ki sodelujejo in spremljajo razvoj občin. Je edini tako velik dogodek, ki je hkrati tudi vrhunec večmesečnega raziskovalnega dela o razvojnem napredku slovenskih občin v sklopu raziskovalnega projekta in izbora Zlati kamen.

Zbrane bo nagovoril predsednik Vlade Republike Slovenije gospod Marjan Šarec, ki kot nekdanji župan dobro razume izzive, s katerimi se srečujete predstavniki slovenskih občin, spregovorili pa bomo tudi in predvsem o možnostih razvoja slovenskih občin.

Program konference

DOBA Fakulteta je šola inovativnih pristopov in vodilni ponudnik online izobraževanja v JV Evropi. Razvili smo magistrski program Menedžment pametnih mest, katerega namen je usposobiti odločevalce, vodje projektov in razvijalce produktov in rešitev za pametna mesta za celostno reševanje izzivov urbanih območij in širše v prihodnosti.  

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli