Novice

Spremljajte naše novice
27. avgust 2021

DOBA Fakulteta podpisala sporazum o partnerstvu z Rome Business School

Vodilni ponudnici online mednarodnega izobraževanja, DOBA Fakulteta in Rome Business School, bosta sodelovali pri razvoju programov, ki bodo omogočali dvojno diplomo; sodelovanju in izmenjavi visokošolskih učiteljev; skupnih znanstvenih raziskavah in mednarodnih projektih.

»Veliko razlogov je, zakaj je poslovna šola Rome Business School (RBS) na vrhu seznama mednarodnih partnerjev za DOBA Fakulteto. Šola RBS je prvi italijanski partner, ki ima, tako kot DOBA Fakulteta, akreditacijo EOCCS EFMD. Šola RBS ima izjemne izkušnje in strokovno znanje pri vzpostavljanju strateških partnerstev, ki vodijo k razvoju programov dvojne diplome. To je priložnost za obe ustanovi, da še naprej zagotavljata vrhunsko online mednarodno izobraževanje in ustvarjata vsebine, ki študentom zagotavljajo dodano vrednost. « je dejala Marina Letonja, vodja mednarodnega sodelovanja na DOBA Fakulteti.

Poslovna šola Rome Business School je članica združenja Planeta Formación y Universidades, mednarodne mreže, ki jo je ustanovila skupina Planeta De Agostini, ki jo vodi močna zavezanost univerzitetnemu izobraževanju ter poklicnemu in vseživljenjskemu usposabljanju.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli