Novice

Spremljajte naše novice
15. marec 2024

DOBA Fakulteta sodelovala na konferenci EURIE: poudarek na mednarodnem sodelovanju in razvoju veščin

Predstavnica DOBA Fakultete se je udeležila mednarodne konference EURIE Summit, ki je potekala konec februarja v Istanbulu. EURIE Summit je mednarodni izobraževalni sejem in konferenca, ki se osredotoča na visokošolsko izobraževanje in mednarodno sodelovanje na področju izobraževanja.

Nina Turčin je na konferenci sodelovala kot govornica na panelni diskusiji na temo »The role of networks in the development of international collaboration projects«. Poleg tega je predstavila tudi projekt VR4Skills, ki je namenjen izboljšanju veščin administrativnega osebja univerz »VR4SKILLS Project: Enhancing the Skills of Universities’ Administrative Staff«.

EURIE Summit, znan tudi kot Eurasia Higher Education Summit, si prizadeva spodbujati sodelovanje med visokošolskimi institucijami po vsem svetu, povečati mednarodno mobilnost študentov in znanstvenikov ter izmenjavo najboljših praks na področju visokega šolstva. Dogodek ponuja številna predavanja, delavnice, razstavne prostore in mreženje, kar omogoča udeležencem bogato izmenjavo idej in izkušenj.

Nina Turčin je s svojo udeležbo na konferenci EURIE predstavila DOBA Fakulteto ter prispevala k promociji projektov in mednarodnemu sodelovanju na področju visokega šolstva.

 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli