Novice

Spremljajte naše novice
24. oktober 2017

DOBA Fakulteta uspešno začela nova mednarodna projekta

V okviru sheme Erasmus + Strateška partnerstva smo pričeli z dvema mednarodnima projektoma, ki bosta trajala dve oziroma tri leta. DOBA Fakulteta, ki je vodilna na področju online študija, se zaveda pomena mobilnosti tako za študente kot zaposlene.

V prejšnjem tednu so potekali prvi partnerski sestanki dveh novih mednarodnih projektov, pri katerih kot partner sodeluje tudi DOBA Fakulteta:

Training for Education, Learning and Leadership towards a new Metropolitan discipline (TELLme). Nosilec projekta je Politehnika iz Milana, v projektu pa poleg DOBA Fakultete sodelujejo še partnerske institucije iz Italije, Španije, Argentine in Mehike. Projekt je usmerjen v zbiranje primerov dobrih praks iz področja razvoja pametnih mest.

Enhanced Digital Competencies fro Business Usage (EnDigiCom). Nosilec projekta je Europa-Wirtschaftsschulen iz Dunaja, v projektu pa poleg DOBA Fakultete sodelujejo še partnerske institucije iz Nemčije, Francije, Belgije in Velike Britanije. Projekt je usmerjen v izmenjavo dobrih praks iz podorja digitalnega marketing in socialnih omrežij ter pripravo nabora kompetenc iz tega področja, ki so potrebna za delovna mesta poslovnih asistentov.

Sodelovanje v mednarodnih projektih in širjenje mreže partnerskih institucij je ena izmed ključnih strategij DOBA Fakultete, ki bahis siteleri ima kar dve mednarodni akreditaciji online študija. Dosedanje izkušnje v mednarodnih projektih so zelo dobre, saj se poleg dela na mednarodnem projektu izvajajo še druge oblike sodelovanja s partnerskimi institucijami, kot npr. virtualna mobilnost, mobilnost osebja in učiteljev, študijski obiski in skupno delo na znanstveno-raziskovalnem področju.

Izvedba tega projekta je financirana s strani Evropske Unije. Vsebina komunikacije je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli