Novice

Spremljajte naše novice
01. december 2023

Dobina tradicionalna dobrodelna akcija: Pomagajte nam pričarati iskrice v njihovih očeh!

V decembrskem času pogosto postanemo sentimentalni in prepoznamo kako srečni smo lahko, da imamo okrog sebe prave ljudi. Vsi pa žal nimajo takšne sreče. Verjetno bi si vsi želeli svet, kjer otroci ne bi bili primorani preživljati svojih dni v Materinskem domu in sprejemati pomoči, ker so žrtve nasilja in zlorab. A glede na realnost v kateri živimo, smo lahko vsaj malo pomirjeni, da obstajajo ustanove in programi, ki opravljajo plemenito poslanstvo nudenja pomoči. Vabimo vas, da se pridružite akciji zbiranja novih igrač in šolskih potrebščin za otroke omenjenih ustanov ter v veliko skrinjo na DOBI prispevate po svojih močeh. 

Igrače in šolske potrebščine lahko oddate na sedežu šole DOBA, v glavni avli v prvem nadstropju, v času od 1. 12. do 19. 12. 2023, vsak delavnik. 

Bi morda želeli poklon za otroke poslati po pošti? Tudi to lahko storite. Vaše igrače in šolske potrebščine pričakujemo na naslovu DOBA, Prešernova ulica 1, 2000 Maribor. Če želite, lahko paket pošljete tudi na naše stroške (ob pošiljanju opozorite, da bo stroške pošiljanja poravnal prejemnik).

Če boste vi kaj podarili otrokom, bo DOBA nekaj podarila tudi vam. Vsi, ki boste prispevali poklon za otroke, boste sodelovali v žrebanju za praktične nagrade (ne pozabite torej pripisati svojih podatkov). DOBA pa bo obdarovala tudi mamice teh otrok. 

Kontaktna oseba: Nina Žugman, nina.zugman@doba.si  

Sodelujte v dobi dobrodelnosti in pomagajte k ohranjanju radosti in optimizma v otroških srcih. 

Na DOBI v sklopu družbene odgovornosti izvajamo projekt »Štirje letni časi solidarnosti«, ki zajema več dobrodelnih aktivnosti.

V letu 2023 smo v organizaciji Tima za trajnost poslovanja izvedli aktivnosti v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine (Ljubljana Moste-Polje in Maribor), Zavodom PIT, Društvom Up-ornik, Zavodom MARS, Zavetiščem za živali Maribor in Društvom Humanitarček.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli